در این بازدید ۵ واحد صنفی شامل ۳ واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات صنفی و بهداشتی پلمپ شدند. در پایان گزارش تهیه ، واحد های صنفی متخلف به مراجع قانونی معرفی گردیدند.
درحاشیه این بازدید فرحبخش رئیس دادگستری راور گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی و تاکیدات ریاست محترم قوه قضائیه، سند تحول قضایی، همچنین نظر به اهمیت رسیدگی به وضعیت زندگی و معیشت مردم، دادگستری راور از آذر ماه سال گذشته طرح کنترل و نظارت بر بازار را به منظور ساماندهی، نظارت بر بازار و رسیدگی به تخلفات و جرایم حوزه بازار با همکاری و همیاری ادارات مسئول در شورای پیشگیری از وقوع جرم مطرح، تصویب و اجرا کرده است.
وی عنوان کرد: از سال گذشته تا کنون بازار به صورت مستمر مورد رصد قرار گرفته و با تخلفات و جرایم در حوزه بازار برخوردهای لازم صورت پذیرفته است.
فرحبخش در ادامه افزود: ادارات مسئول در این طرح از جمله اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف و اداره جهاد کشاورزی باید وظایف قانونی خود را در جهت پیشگیری و برخورد با تخلفات و جرایم بازار انجام دهند و دادگستری نیز برای بهبود وضعیت معیشتی مردم حمایت های لازم و قانونی را انجام خواهد داد.
وی در ادامه بیان کرد: طرح کنترل و نظارت بر بازار شهرستان راور می تواند الگوی مناسبی جهت اجرا در سایر شهرستان ها باشد و با همکاری همه مسئولین می توان از ایجاد هرج و مرج در بازار جلوگیری کرد.
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم عنوان کرد: نظارت بر بازار باید مقدرانه و به معنای واقعی انجام شود، اتاق اصناف از طریق اتحادیه اصناف قیمت کالای واحد های صنفی از جمله قصابی ها و غیره را با کمک ادارات مسئول و ستاد تنظیم بازار به صورت دقیق، واقعی و قانونی مشخص نمایند و قیمت ها به صورت مکتوب به واحد های صنفی ابلاغ گردد.
وی گفت: اینکه نرخ مصوب از سوی اتحادیه اصناف اعلام شود و واحد های صنفی نسبت به اجرای آن اقدام نکنند باعث سو استفاده افراد سود جو شده و در نهایت ایجاد گرانفروشی و اخلال در بازار می کند.
فرحبخش در ادامه بیان کرد: دولت برای کنترل و تنظیم بازار بعضی از کالا ها را به صورت یارانه ای توزیع می کند از جمله آنها نهاده های دامی و مایحتاج عمومی و… است چنانچه این کلا ها به صورت دقیق و عادلانه توزیع شوند می تواند بر قیمت محصولات نیز تاثیر بگذارد.
فرحبخش گفت: تنها راه مقابله با گران فروشی کالاهای مهم و اساسی مانند گوشت قرمز در شهرستان کنترل بازار است.
وی در پایان بیان کرد: چنانچه به همت شهردار محترم بحث احداث میدان دام در شهرستان انجام و گوشت به قیمت مناسب تهیه و در بین مردم توزیع شود می توان قیمت گوشت قرمز را در شهرستان کنترل و دست سود جویان و دلالان را از بازار کوتاه کرد.
در ادامه معاون دادستان راور گفت: در راستای اجرای دستورالعمل دادستانی کل کشور مبنی بر نظارت بر توزیع مایحتاج عمومی و حفظ حقوق عامه و سند تحول قضایی، دادستانی با فعال نمودن تیم های بازرسی متشکل از ادارات مسئول در تنظیم بازار به صورت محسوس و غیر محسوس بازار را رصد می کند و به صورت مستمر با واحد های صنفی که گرانفروشی و احتکار و اخلال در نظام اقتصادی داشته باشند برخود قانونی و قاطع خواهند کرد.
استوارزاده در ادامه بیان کرد: کلیه ادارات و نهادهای مسئول در حوزه بازار باید به وظایف قانونی خود عمل کرده و نظارت دقیق و مستمر بر روند بازار داشته باشند.
وی افزود: هرگونه ترک فعل و کوتاهی از ادارات مسئول پذیرفتنی نیست و بر اساس دستورالعمل ترک فعل به صورت قاطع و قانونی برخورد خواهد شد.
استوار زاده بیان کرد: هر شهروند راوری می تواند به عنوان یک بازرس تعزیرات عمل کرده و کلیه تخلفات و جرایم در حوزه بازار ازجمله گران فروشی، احتکار، فروش نهاده های دامی در بازار آزاد و… را به اداره صنعت و معدن شهرستان راور گزارش و پیگیری نمایند.
وی در پایان گفت: دادستانی نیز در صورت دریافت گزارشات مردمی در حوزه بازار به صورت قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/