وی افزود: در پروژه خط انتقال آب خلیج فارس جهت تامین آب شرب به شهرهای کرمان و رفسنجان فاز اول شامل طرح انتقال به شهر رفسنجان، امسال به میزان ۵ میلیون مترمکعب تخصیص آب، افتتاح شد.
واگذاری پروژه به شرکت آب نیرو
وی اظهار کرد: برای احداث خط انتقال آب به شهر کرمان هم از مخزن R۲ تا شهر کرمان در مجموع ۱۴۵ کیلومتر فاصله وجود دارد و تا سال ١۴۰۱ توسط شرکت آب منطقهای نزدیک به ٦٧ کیلومتر خط اجرا شده بود و سپس با تصمیمی که توسط دولت قبل و وزارت نیرو گرفته شد، کل اجرای پروژه از این شرکت گرفته و به شرکت آب نیرو وابسته به وزارت نیرو واگذار شد و این شرکت پاسخگوی مسائل اجرای این پروژه است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان اعلام کرد: طی بازدیدی هم که انجام دادیم خط اجرای انتقال آب تقریبا انجام شده و ۱۴کیلومتر آن باقی مانده و این ۱۴ کیلومتر هم مدیران شرکت آب نیرو اعلام کرده اند که تامین مالیاش انجام شده و انشاءلله قبل از سال ۱۴۰۴عملیات لولهگذاری این ۱۴ کیلومتر باقی مانده نیز اجرا خواهد شد.
پیگیری احداث دو ایستگاه پمپاژ
وی افزود: پروژه خط انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان، نیازمند دو ایستگاه پمپاژ دارد که با تماسی که با مجری طرح یعنی شرکت آب نیرو گرفتیم، این بخش از پروژه حدود ٦٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بدقولی شرکت های صنعتی و معدنی
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: در بحث تامین مالی ایستگاههای پمپاژ این پروژه بزرگ آبرسانی، یک سری مستندات وجود دارد و صورت جلساتی مربوط به دولت قبل میباشد که باید صنایع بزرگ استان کرمان میبایستی ٣ هزار میلیارد پول را به این پروژه تزریق میکردند که تاکنون طبق اعلام شرکت آب نیرو، اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
وی گفت: طبق اعلام مدیران شرکت آب نیرو اگر این ٣ هزار میلیارد تومان به این پروژه تزریق شود، عملیات احداث دو واحد ایستگاه پمپاژ هم به موقع انجام میشود؛ با پیگیریهایی که داریم به طور مشترک با مدیران شرکت آب نیرو انجام میدهیم، امیدوارم ان شالله هر چه زودتر ٣ هزار میلیارد تومان به این پروژه که در جهت رفاه مردم کرمان است، تزریق شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان تاکید کرد: اهمیت و مسائل این پروژه بزرگ به استاندار جدید کرمان منتقل شده و پیگیریهایی در سطح استانی و ملی در مورد تامین مالی این پروژه در حال انجام است.
وعده افتتاح پروژه قبل از تابستان ۱۴۰۴
وی اظهار امیدواری کرد: پروژه خط انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان، خرداد ماه سال آینده که با پیک مصرف آب شرب در شهر کرمان مواجه میشویم، افتتاح شود.
وی تصریح کرد: بر اساس اعلام شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران (آب نیرو) سه شرکت بزرگ صنعتی و معدنی استان کرمان شامل شرکتهای گلگهر، گهر زمین و صنایع ملی مس هر کدام با قدر السهم مساوی به میزان یک هزار میلیارد تومان (جمعاً ٣ هزار میلیارد تومان) بایستی به اجرای این پروژه بزرگ اختصاص دهند تا تکمیل شود، که طبق اعلام این شرکت، تا کنون هیچگونه تخصیص مالی از سوی این شرکتهای صنعتی و معدنی، صورت نگرفته است.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای خبر/ م