۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه های خبری
آبگیری 38 درصد ظرفیت سدهای استان/ 22 میلیون مترمکعب بر اثر بارندگی‌های اخیر به آب سدها افزوده شده است
آبگیری ۳۸ درصد ظرفیت سدهای استان/ ۲۲ میلیون مترمکعب بر اثر بارندگی‌های اخیر به آب سدها افزوده شده است

آبگیری ۳۸ درصد ظرفیت سدهای استان/ ۲۲ میلیون مترمکعب بر اثر بارندگی‌های اخیر به آب سدها افزوده شده است

علی رشیدی با بیان اینکه در چهار سد بزرگ استان که مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند حدود ۵۸۳ میلیون مترمکعب ظرفیت سدها بوده که از این میزان حدود ۲۲۴ میلیون متر مکعب ظرفیت آنها پر شده عنوان کرد: تقریباً ۳۸ درصد ظرفیت سدهای استان پر شده است. به گزارش” اقطاع خبر ” علی رشیدی در گفت‌وگو با […]


علی رشیدی با بیان اینکه در چهار سد بزرگ استان که مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند حدود ۵۸۳ میلیون مترمکعب ظرفیت سدها بوده که از این میزان حدود ۲۲۴ میلیون متر مکعب ظرفیت آنها پر شده عنوان کرد: تقریباً ۳۸ درصد ظرفیت سدهای استان پر شده است.

آبگیری 38 درصد ظرفیت سدهای استان/ 22 میلیون مترمکعب بر اثر بارندگی‌های اخیر به آب سدها افزوده شده است

به گزارش” اقطاع خبر ” علی رشیدی در گفت‌وگو با تسنیم ، با اشاره به اینکه هفته گذشته بارندگی بسیار خوبی در سطح استان کرمان داشتیم و از خدا می‌خواهیم سایه شوم خشکسالی را از استان کرمان بردارد و شاهد بارش باران الهی در استان باشیم اظهار داشت: استان کرمان در یک اقلیم خشک و دارای بارندگی کم قرار دارد و از ویژگی‌های اقلیم خشک است که با شروع بارندگی شاهد بارندگی‌های سیل‌آسا باشیم.
وی با بیان اینکه تقریبا ۱۳۰ میلیمتر متوسط بارندگی استان کرمان است و در سال گذشته به‌طور متوسط ۷۴ میلیمتر بارندگی داشتیم گفت: خوشبختانه در سال جاری تاکنون حدود ۶۰٫۱ میلیمتر بارندگی وجود داشته است.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمان با اشاره به اینکه میزان بارندگی دراز مدت استان حدود ۱۳۰ میلیمتر بوده که بیشترین بارندگی در شهرستان منوجان در جنوب استان کرمان به ثبت رسیده که حدود ۲۴۰ میلیمتر بوده افزود: کمترین میزان بارندگی استان در شهرستان راور بوده است.
وی با بیان اینکه در جنوب استان کرمان بارندگی‌های موثری وجود داشت و اگر چه منجر به وقوع سیلاب در بعضی از شهرها شد اما در قسمت‌های بالادست سدها میزان بارندگی خیلی زیاد نبوده است ادامه داد: ۲۲ میلیون مترمکعب بر اثر بارندگی‌های اخیر به آب سدها افزوده شده است.
رشیدی با اشاره به اینکه سد جیرفت حدود ۱۱ میلیون متر مکعب و در سد نسا حدود ۹ میلیون متر مکعب آب جمع‌آوری شده است گفت: در مجموع حدود ۲۲۴ میلیون مترمکعب ظرفیت سدهای استان پر شده است.
وی با بیان اینکه در چهار سد بزرگ استان که مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند حدود ۵۸۳ میلیون مترمکعب ظرفیت سدها بوده که از این میزان حدود ۲۲۴ میلیون متر مکعب ظرفیت آنها پر شده عنوان کرد: تقریباً ۳۸ درصد ظرفیت سدهای استان پر شده است.

چاره‌ای جز اجرای دقیق سند سازگاری با کم آبی استان نداریم

مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمان با اشاره به اینکه کارگروه سازگاری با کم آبی استان از سال ۱۳۹۹ در استان تشکیل شده است بیان کرد: در این کارگروه شرایطی فراهم شده تا با توجه به شرایط اقلیمی استان برنامه‌های سازگاری با کم آبی در استان سیاست‌گذاری شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر یکی از برنامه‌های مهم وزارت نیرو تشکیل و کارگروه‌های استانی سازگاری با کم آبی به ریاست استانداران بوده گفت: در استان کرمان نیز این کارگروه فعال و جلسات آن به ریاست استاندار برگزار می‌شود.
رشیدی با اشاره به اینکه تمام دستگاه‌های بزرگ مصرف کننده آب کشور در این کارگروه وجود دارند تا با همکاری و هم‌افزایی منابع آبی موجود استان مدیریت شود افزود: برنامه سازگاری با کم آبی استان از پایین تعیین و برنامه‌ریزی شد و به وزارت نیرو پیشنهاد شد که یک ویژگی بزرگ است.
وی با بیان اینکه این برنامه یک برنامه تحمیلی و ابلاغی از وزارت نیرو نبوده و در استان کرمان با توجه به شرایط استان کارشناسی شده است گفت: استان کرمان سال‌ها درگیر خشکسالی است و چاره‌ای جز اجرای دقیق سند سازگاری با کم آبی استان نداریم.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمان بیان کرد: بر اساس برنامه سازگاری با کم آبی استان در دو مرحله باید صرفه‌جویی آب داشته باشیم که در مرحله اول یک میلیون و ۳۰ هزار متر مکعب آب باید کمتر برداشت شود.

۱۱۰۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان کرمان پلمب شده است
وی با اشاره به اینکه تعداد چاه‌های آب غیرمجاز در استان کرمان بسیار زیاد است گفت: از سال ۸۴ تاکنون ۱۱ هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان کرمان پلمب و مسدود شده است .
رشیدی با بیان اینکه از ابتدای اجرای برنامه سازگاری با کم آبی در استان کرمان از سال ۹۹ تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ تعداد هزار و ۱۲۵ حلقه چاه غیرمجاز در استان کرمان پلمب شده عنوان کرد: ۳۴ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه در استان کرمان داریم که از این تعداد حدود ۹ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز است.
وی با اشاره به اینکه چاه‌ های غیرمجاز استان کرمان به دو گروه تقسیم می‌شوند افزود: چاه‌ های غیرمجازی که قبل از سال ۸۵ حفر شدند برابر قانون باید برای آنها پروانه ۲۵ متر مکعب برداشت آب در شبانه روز صادر شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمان با بیان اینکه حدود  چهار هزار و ۲۰۰ حلقه چاه بعد از سال ۸۵ حفر شده که حدود هزار و ۲۰۰ حلقه آن حکم قضایی برای مسدودی دارد که مرتب پیگیری می‌شود گفت: ۴۷۰ حلقه چاه غیرمجاز در شش ماهه اول سال در استان کرمان پلمب شده است.
بیش از ۹۴ درصد مصرف آب استان کرمان در بخش کشاورزی است

وی با اشاره به اینکه احداث صنایع پرآب بر در استان جایز نیست و وزارت نیرو نیز با احداث این صنایع در استان مخالفت می‌کند افزود: انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان توسط صنایع بزرگ استان انجام شده که کار بسیار بزرگی بود که بدون اعتبار دولتی انجام شد.
رشیدی با بیان اینکه صنایع استان کرمان از منابع آبی استان سهم بسیار کمی دارند گفت: از ۱۰۰ درصد منابع آبی استان بیش از ۹۴ درصد آن در بخش کشاورزی و حدود دو تا دو و نیم درصد آن مصرف آب شرب است.

انتهای پیام/


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*