وی ادامه داد: اگرچه از نظر زمانی، جنگ عاشورا در کمتر از یک روز به پایان رسید، اما این حادثه از عظمت خاصی برخوردار است. یکی از ویژگیهای بارز آن، بزرگی و عظمتش و ویژگی دیگر، وسعت و فراگیری آن است. عاشورا حادثهای است با جلال و جمالی که ملکوت کل عالم با آن درگیر است.
یک فعال فرهنگی شهرستان قلعهگنج عنوان کرد: مصیبت اباعبداللهالحسین (ع) نه تنها بر ما عظمت و جلالت بخشیده، بلکه این حادثه برای تمامی عوالم آسمانی نیز بزرگ و سنگین است. این مصیبت، به ظاهر محدود به یک حادثه است، اما در واقع تمام عوالم ملکوت و آسمان و زمین را درگیر کرده است. در روایات آمده که این مصیبت، بلای سنگینی برای اسلام و تمامی آسمانها و زمین بوده و همچنان سنگینی میکند.
گلمرادی بیان کرد: نشانه بزرگی و عظمت این مصیبت، گریه همه موجودات بر حسین (ع) در روز عاشورا است. از عالم ملک، گیاهان و حیوانات تا جمادات و ملائکه، همه بر وقایع عاشورا گریستهاند. این سخنان از کسانی است که با چشم خود عوالم ملکوت را دیده و بیحساب و کتاب سخن نمیگویند.
وی تصریح کرد: در روز عاشورا، هر سنگی که برمیداشتند، از زیر آن خون میجوشید و این حادثه، فراتر از آن است که همه بتوانند با چشم سر ببینند. اهل ملکوت، این واقعه را مشاهده میکردند و میدیدند که چگونه آسمان در مصیبت سیدالشهدا (ع) میگرید. خداوند میفرماید: «و من شیء الا به حمدی» و همه مخلوقات، تسبیحگوی او هستند، حتی اگر ما گوش شنیدن این تسبیح را نداشته باشیم.
یک فعال فرهنگی شهرستان قلعهگنج ادامه داد: کسانی که به مقام والایی رسیدهاند و حجابها از چشمانشان برداشته شده، نجواهای ملائکه و جمادات را میشنیدند و وقتی زبان به ذکر میگشودند، در و دیوار نیز با آنها همراه میشدند. این واقعیت نشان میدهد که همه عالم زنده است و تسبیح خدا را میگوید و در مصیبت ولی خدا، تمام عالم درگیر است.
گلمرادی اظهار کرد: پس از شهادت اباعبدالله (ع)، نقل شده که یک فعال فرهنگی شهرستان قلعهگنج ۴ هزار ملک در کربلا باقی ماندند و تا ظهور امام زمان (عج) در آنجا هستند تا در کنار حضرت باشند. جالب این است که این ۴ هزار ملک عزیز، صبح و شب مشغول گریه هستند.
یک فعال فرهنگی شهرستان قلعهگنج اضافه کرد: این حادثه، هزار و چندصد سال پیش اتفاق افتاده و آنها هنوز در حال عزاداریاند. در کتاب «کامل الزیارات» آمده که این ملائکه آنقدر بر سیدالشهداء (ع) گریه میکنند که وقتی میخواهند پستهای خود را عوض کنند و با یکدیگر صحبت کنند، به دلیل مشغولیت در عزاداری، مجال گفتگو با یکدیگر را ندارند.
وی افزود: تقریباً همه انبیاء الهی، به ویژه انبیاء اولیالعزم، بر سیدالشهداء گریستهاند و از این گریه بهرهمند شدهاند. بیدلیل نیست که پیامبر خدا (ص) نیز بر سیدالشهداء روضه میخواند و گریه میکرد.
گلمرادی تصریح کرد: در روز عاشورا، همه معصومین حضور دارند، از جمله امام سجاد (ع)، امام باقر (ع)، امام صادق (ع)، امام کاظم (ع) و امام رضا (ع). در این رابطه امام جواد (ع) فرمودند که زمانی که ماه محرم آغاز میشد، از اول محرم تا روز هشتم، پدرم تبسمی بر چهرهاش نداشت و از روز نهم و دهم مشغول عزاداری برای جد غریبش، سیدالشهداء (ع) میشد.
یک فعال فرهنگی شهرستان قلعهگنجدر پایان خاطرنشان کرد: انشاءالله سعی کنیم زندگیمان را به گونهای تنظیم کنیم که از برکات روز عاشورا بهرهمند شویم، چرا که این روز نه تنها برای ما، بلکه برای کل عالم محترم است و همه عالم در این روز عزادار هستند.
انتهای خبر/
انتهای خبر/لعیاسالاری