وی از عدمنظارت و بیسروسامانی در بازار سخن به میان آورد و بیان کرد: حاکمیت بر اساس قانون یکسری مسئولیتها، وظایف و اختیارات را به واحدهای صنفی واگذار کرده است بنابراین اتحادیهها هم تکلیف و هم اختیارات دارند.
بازرس کل استان کرمان با بیان اینکه پنج مرحله قضایی برای پلمب یک مغازه نیاز است در حالی که اتحادیه با هماهنگی نیروی انتظامی میتواند برای پلمب اقدام کند، ابراز داشت: اتحادیهها در برابر تخلفات و جرایمی مانند گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، احتکار و عرضه خارج از شبکه، مسئول هستند.
سالاری ادامه داد: چرا رعایت قوانین و مقررات و نظارت بر آن اعمال نشده است درحالیکه اتحادیهها باید به تکلیف خود عمل کنند و اگر این امر نشد باید در مورد خودشان اعمال قانون صورت گیرد.
وی متذکر شد: اگر مسئول اتحادیهای نسبت به مشکلات بازار و جرایم دغدغه ندارد به اتحادیه نیایند، زیرا وضع بازار ما با مصالحه و زیرسبیلی ردکردن مسائل اینطور شده است.
سالاری با تأکید بر اینکه برگزاری انتخابات اتحادیه برای این است که فقط جواز کسب صادر کنند، اضافه کرد: اعمال نظارت و رعایت قانون و مقررات باید موردتوجه اتحادیههای صنفی باشد.
وی با طرح این پرسش که چقدر با افاغنه شاغل در بازار برخورد صورتگرفته است؟ از کمکاری در این زمینه انتقاد کرد و تصریح کرد: از امروز به بعد سازمان صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، اتحادیهها و اتاق اصناف در مورد بهکارگیری اتباع خارجی مسئولیت، تکلیف و الزام دارند و باید اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد.
سالاری ابراز داشت: بر اساس ماده ۴۸ کمیسیون نظارت، مسئولان ارشد استانی و شهری در کنار اتحادیهها هستند که کلام آنها در کف بازار ساری و جاری باشد.
منبع: فارس
انتها یخبر/ پسند