محمدعلی محمدمیرزائیان در این نشست با اشاره به شرایط کشور و مشکلاتی که ممکن است بر سر راه فعالان اقتصادی ایجاد شود، گفت: گاهی در شرایط تهدید، فرصتهایی فراهم می شود که باید از آنها استفاده کرد.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران اتاق کرمان و بازدید از صنایع استان در قالب این ستاد، ادامه داد: کرمان شهر مقاومت است و امیدواریم بتوانیم شرایط را به خوبی پیش ببریم و مسائل را حل کنیم.
مظفر محمدی نیز در ادامه با اشاره به اینکه استان کرمان نیز تحت تأثیر شرایط جنگی قرار گرفت، اظهار کرد: تأمین کالاهای اساسی از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه کرد.
رئیس کمیسیون واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان آیندهنگری در موضوعات اقتصادی و صادارات و واردات را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: همه کمیسیونهای اتاق کرمان مأموریت دارند تا واحدهای زیرمجموعه خود را بررسی کرده و پیگیر حل مسائل آنها باشند.
حسین کاظمی نیز در ادامه با بیان اینکه برگزاری چنین نشستهایی سبب انتقال تجارب، همدلی و همراهی شده و برای کاهش فشار روانی و تصمیمگیری بهتر، مفید است، گفت: هر کسب و کاری مسائل و مشکلات خود را دارد که در شرایط بحرانی باید دستهبندی شده و تصمیمگیری منطقی داشت.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان نوآوری خلاقیت و فناوری را در کسب و کارها ضروری دانست و ادامه داد: تعامل خوبی بین پارک علم و فناوری و انجمن صادرکنندگان استان شکل گرفته و انعکاس نیازهای واقعی بازارهای صادراتی سبب میشود بتوانیم درصد خلاقیت و نوآوری را در کسب و کارها افزایش دهیم.
وی تأکید کرد: همه باید به این موضوع توجه کنند که تنها راه ایجاد بازار رقابتی و افزایش سود، خلاقیت و نوآوری در کسب و کارهاست.
شایان ذکر است، در ادامه این نشست فعالان اقتصادی استان به بیان نظرات خود پیرامون بازنگری قوانین برای تسهیل صادرات و واردات در شرایط بحرانی، بررسی وضعیت صادرکنندگان و واردکنندگان استان، بهبود وضعیت اینترنت کشور در شرایط بحران، تدوین برنامه های خاص حمایتی از بازرگانان و… پرداختند.
انتهای خبر/ طهماسبی