۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » کرمان
بزرگ‌ترین کرسی شب یلدای ایران در کرمان
بزرگ‌ترین کرسی شب یلدای ایران در کرمان

بزرگ‌ترین کرسی شب یلدای ایران در کرمان

نایب‌رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان کرمان از چیده شدن بزرگ‌ترین کرسی شب یلدای ایران به طول ۱۱ متر در کرمان خبر داد. به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی اقطاع خبر؛ شیما حبیب‌پور امروز ۲۷ آذرماه با اشاره به اینکه شب یلدا از سنتی‌ترین جشن‌های ایرانیان است که در فهرست میراث جهانی هم به […]



نایب‌رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان کرمان از چیده شدن بزرگ‌ترین کرسی شب یلدای ایران به طول ۱۱ متر در کرمان خبر داد.

بزرگ‌ترین کرسی شب یلدای ایران در کرمان

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی اقطاع خبر؛ شیما حبیب‌پور امروز ۲۷ آذرماه با اشاره به اینکه شب یلدا از سنتی‌ترین جشن‌های ایرانیان است که در فهرست میراث جهانی هم به ثبت رسیده، اظهار کرد: جشن شب یلدا در ایران به خصوص در کرمان با گرد هم آمدن و شب‌نشینی اعضای خانواده و اقوام در کنار یک‌دیگر برگزار می‌شود.
 
نایب‌رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان کرمان افزود: در این شب اعضای خانواده دور هم در خانه بزرگ‌ترها جمع می‌شوند و با سرگرمی‌های متنوع تا پاسی از شب بیدار می‌مانند و هندوانه، انواع میوه‌های سال و غذاهای سنتی کرمانی‌ها را می‌خوردند.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش‌ترین تعداد بوم‌گردی‌های کشور در استان کرمان وجود دارد، تصریح کرد: به همان نسبت نیز برگزاری مراسم‌های سنتی در این اقامتگاه‌ها بیش‌تر است که اقامتگاه بوم‌گردی خانم کوچک نیز جزء این اقامتگاه‌ها محسوب می‌شود که هرساله اقدام به برگزاری مراسم‌های سنتی برای پاسداشت و حفظ این آداب و رسوم می‌کند و امسال بزرگ‌ترین کرسی یلدا را پهن می‌کند.
 
حبیب‌پور ادامه داد: امسال نیز با همکاری تعدادی از فعالان حوزه گردشگری و میراث‌فرهنگی بزرگ‌ترین کرسی شب یلدا ایران در این اقامتگاه چیده می‌شود که در کنار این اتفاق غذاهای سنتی کرمان از جمله آب روغنو که از برندهای این مجموعه اقامتی است و همچنین انواع قاتق مانند قاتق بنه، بابونه، مرزنجوش و شنبلیه، چغوک بریزو، آش انار، آش کلم، دلمه، دسرهای کرمانی، خرما بریز، ابراهیم‌خانی، چنگمال و سایر غذاهای آتشی قدیمی پخت می‌شود و علاقمندان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: یکی از دستورالعمل‌های ابلاغی برای واحدهای بوم‌گردی برگزاری مراسم‌های سنتی و به جا آوردن آداب و رسوم مردمان هر خطه است که خوشبختانه در استان کرمان این سنت‌های دیرینه به خوبی در بین مردم در حال معرفی و شناساندن است.

منبع: ایسنا
انتهای خبر/ کارگرزاده 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*