۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
به‌خطر انداختن سلامت جامعه با برپایی نمایشگاه‌
به‌خطر انداختن سلامت جامعه با برپایی نمایشگاه‌

به‌خطر انداختن سلامت جامعه با برپایی نمایشگاه‌

این روزها نمایشگاه سوغات و هدایا در شهر کرمان برپا شده است، نمایشگاهی که جز پفک و ترشی‌جات آن‌هم با قیمت چند برابر از مغازه‌های شهری، چیز دیگری بر آن حاکم نیست‌. به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» همیشه فلسفه برپایی نمایشگاه‌ها بر این بوده که نیازها و لوازم ضروری مردم در یک […]



این روزها نمایشگاه سوغات و هدایا در شهر کرمان برپا شده است، نمایشگاهی که جز پفک و ترشی‌جات آن‌هم با قیمت چند برابر از مغازه‌های شهری، چیز دیگری بر آن حاکم نیست‌.

به‌خطر انداختن سلامت جامعه با برپایی نمایشگاه‌

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» همیشه فلسفه برپایی نمایشگاه‌ها بر این بوده که نیازها و لوازم ضروری مردم در یک نمایشگاه فصلی و یا مناسبتی با قیمتی مناسب‌تر  عرضه شود و یا گاهی برخی از  نمایشگاه‌ها با هدف ارائه تجهیزات و ضروریات زندگی افراد با به‌روزترین تکنولوژی عرضه می‌شود.

 
این روزها اما در کرمان نمایشگاهی برپا است که با هیچ فلسفه‌ای هم‌خوانی ندارد. نمایشگاهی با عنوان سوغات و هدایا که در مصلی تا ۱۳ آبان‌ماه برپاست، در هر  خیابانی از شهر این بنر دیده می‌شود و تخفیف ویژه‌اش آدم را وسوسه می‌کند که در این شرایط اقتصادی سری بزند تا بلکه نیازمندی‌اش را با قیمتی مناسب‌تر تهیه کند.
از آن‌جا که مکانش مصلی امام علی (ع) بود، پا به نمایشگاه گذاشتم. درست دم درب وردوی غرفه‌ها ایستاده‌اند یکی دارد تخمه برشته می‌کند و آن دیگری که از آذربایجان آمده است با پاستیل و باسلوق به استقبالت می‌آید.
 
البته وقتی که پا به نمایشگاه گذاشتم از همان ابتدا و با دیدن چند غرفه به این نتیجه رسیدم که تنها خبر از باسلوق، ترشی‌جات، پفک هندی و از این دست اقلام است.
این‌که سر در هر غرفه نامی از شهری بود اما خبر از سوغات آن شهر نبود جای تعجب داشت، ربطی نداشت شهری از شمال کشور باشد یا جنوب، غرفه‌دار یا ترشی‌جات می‌فروخت و یا پفک هندی  و انواع و اقسام خوراکی‌هایی که در گونی‌های بزرگ بدون هیچ مراقبت بهداشتی فروخته می‌شد.
 
البته بودند برخی‌ها که پوشاک می‌فروختند و یا برخی لوازم آشپزخانه اما از ابتدا تا انتها تنقلاتی بود که می‌شد گفت جز به خطر انداختن سلامت جامعه ارمغان دیگری نداشت.
روبروی غرفه‌ای ایستادم که پر از شکلات و باسلوق بود، در همان لحظه فرد دیگری نیز در کنار غرفه ایستاد، از صاحب غرفه پرسیدم کیلویی چند؟ پاسخ داد ۳۴۰ تومان.
 
ناگاه فردی که در کنارم ایستاده بود گفت: بیرون نمایشگاه و در مغازه‌های شهر همین تنقلات کیلویی ۱۵۰ تومان، چطور چندین برابر می‌فروشید.
 
همین موضوع باعث شد تا بیش‌تر کنکاش کنم و در خصوص قیمت محصولات این نمایشگاه دقت نظر داشته باشم.
 
جالب است بدانید حتی غرفه‌هایی که آش می‌فروختند حتی کاسه آش‌شان حداقل ۱۰ هزار تومان از مغازه‌های داخل شهر گران‌تر بود.
 
وقتی به گفتگو با مردمی که در نمایشگاه حضور داشتند پرداختم، آن‌ها نیز این موضوع را تایید و تاکید کردند.
 
 از دو بانوی کرمانی پا به پای هم در نمایشگاه راه می‌رفتند و هر یک کیسه‌ای از تنقلات در دست داشتند، پرسیدم نمایشگاه چطور بود، گفتند: حقیقتا آن‌چه که بود نیازمندی نبود و گران بودن اجناس توهین به مردم کرمان بود.
 
جالب است همین عصر گذشته بود که یکی از رسانه‌های کرمان در اینستاگرام در خصوص این نمایشگاه یک تیزر منتشر کرده بود اما کامنت‌های مردم جالب توجه بود.
 
در ادامه مطلب شما رو به نظر مردم در این رابطه جلب می‌کنم:


انتهای خبر/ پسند


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*