وی گفت: در این ایام ما نیز به همراه برخی از اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان، از ۲۰ کارخانه تولیدی مرتبط با موادغذایی بازدید، و مشکلات و مسائل آنها را در جهت افزایش تولید، احصاء و بررسی کردیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان تاکید کرد: در شرایط ۱۲ روزهای که کشور با آن روبهرو بود، خوشبختانه واردات نهادههای دام و طیور بدون بروکراسیهای اداری در گمرکات، ثبت سفارش و تامین ارز شد.
ترابی موسوی افزود: تولیدکنندگان استان با وجود تمام مسائل و چالشهایی که در حوزههای مالیاتی، بیمه و بانکی داشتند، نه تنها ما را یاری کردند؛ بلکه به ما تاکید میکردند؛ که در صورت تامین مواد اولیه میتوانند در شرایط بحران ظرفیت تولید خود را در سه شیفت افزایش دهند و همچنان با جدیت کار کنند.
وی ادامه داد: در برخی از این بازدیدها، حتی تولیدکنندگان مدعی بودند که حاضرند دستگاههای فرسوده خود را نیز با تامین نقدینگی اندک، تعمیر، احیاء و وارد مدار تولید کنند تا استان و کشور با مشکل تامین موادغذایی مورد نیاز مردم روبهرو نشوند.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان با تاکید بر اینکه باید مداوم شرایط اضطرار را برای کشور در نظر بگیریم و همواره آماده باشیم، اظهار کرد: کار جهادی یعنی همین روندی که در ۱۲ روز طی کردیم سرعت کار را بالا برده و راه را برای تولید هموار کنیم.
ترابی موسوی مدعی شد: برای اینکه این وضعیت تولید جهادی پایدار بماند، لازم است چند مسئله در این رابطه شامل نیاز استان در دو ماه آینده با توجه به زیرساختها و امکانات موجود، تامین نهادههای دامی و طیوری، مهلت بازپرداخت تسهیلات بانکی و سایر موارد در این حوزه بررسی و برای حل آنها پیگیریهای لازم انجام شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان خاطرنشان کرد: در شرایط ۱۲ روزهای که کشور با آن روبهرو بود، خوشبختانه واردات نهادههای دام و طیور بدون بروکراسیهای اداری در گمرکات، ثبت سفارش و تامین ارز میشد لذا باید از این فرصت برای ذخیره مواد اولیه در جهت تامین قویتر نیازهای استان بهره برد.
انتهای خبر/ طهماسبی