وی ادامه داد: متأسفانه دانشجویان و زنان خانهدار به علت مشغلههای زیادی که دارند و عملاً درآمد ثابتی هم ندارند، از انتخاب بیمه خودداری میکنند، بنابراین در بسیاری از میزهای خدمت این دو نوع بیمه بسیار مورد سئوال واقع میشوند.
رئیس اداره ارتباطات مردمی تأمین اجتماعی استان کرمان تشریح دو بیمه زنان خانهدار و دانشجویی را از اولویتهای این سازمان عنوان کرد و گفت: این دو بیمه در سه سطح ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد پرداخت حق بیمه به دو قشر دختران و زنان خانهدار و دانشجویان ارائه میشود.
مؤمنزاده ادامه داد: در سطح پرداخت حق بیمه ۱۲ درصد با کمک حمایتی ۲ درصد دولت حق بازنشستگی را مشمول بیمهگذار میکند، در سطح ۱۴ درصد علاوه بر بازنشستگی مزایای فوت بعد از بازنشستگی و قبل از بازنشستگی را به بیمهگذار ارائه میکند و در سطح ۱۸ درصد علاوه بر موارد مطرح شده بیمهگذار از حق مستمری بگیری و از کارافتادگی هم میتواند بهره ببرد.
وی اذعان کرد: دانشجویان میتوانند از سن ۱۸ تا ۵۰ سال حق بیمه پرداخت کنند و از مزایای بیمه نهایت استفاده را ببرند و چنانچه به هر دلیلی بعداً شاغل شوند، میتوانند حق بیمهایی که پرداختهاند را بهعنوان سابقه به بیمه اجباری جدید متصل کنند.
رئیس اداره ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: دانشجویان اگر از بیمه درمانی والدین نیز استفاده میکنند، میتوانند بیمه دانشجویی را هم داشته باشند و نیازی به پرداخت دوباره حق سرانه بیمه درمانی ندارند.
مؤمنزاده تشریح کرد: در بیمه زنان خانهدار چنانچه همسر وی فاقد حمایت بیمهای باشد، زن میتواند فرزندان تحت تکفل خود را بیمه کند و بعدها فرزندان نیز میتوانند از مستمری مادر متوفی بهرهمند شوند.
وی اظهار کرد: در طرح بیمهای جدید محدودیتی برای زنان خانهدار و دختران وجود ندارد و همزمان میتوانند هم از بیمه پدر و همسر استفاده کنند و هم خودشان به صورت مستقل شامل دریافت خدمات این نوع از بیمه نیز باشند.
رئیس اداره ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: میز خدمتی که در دیگر ادارات برپا میشود، هم مردم و پرسنل دیگر ادارات را از وظایف تأمین اجتماعی آگاه میسازد و هم چالشهای بیمهای افراد به راحتی حل و فصل میشوند، زیرا بسیاری از مراجعان ما مردمی هستند که به ادارات مربوطه مراجعه کردهاند و این بهترین فرصت برای پاسخگویی است.
انتهای خبر/ طهماسبی