رئیس شورای شهر شهربابک افزود: در اسفندماه سال ۱۳۹۱ عملیات عمرانی آن آغاز، معارضی که داشت رفع و ابتدای سال ۱۳۹۲ ساخت این مجتمع شروع شد و طبق قرداد زمان ساخت این مجتمع سال ۹۴ در نظرگرفته شده بود.
وی تصریح کرد: مجتمع تجاری اداری فیروزه با هدف خدمترسانی به مردم به ویژه کاهش ترافیک در خیابانهای امام خمینی (ره) و ولیعصر (عج) و همچنین کنترل قیمت اجارهبها املاک تجاری ساخته شده است.
محمدی بیان کرد: این مجتمع، علاوه بر واحدهای تجاری به گونهای طراحی شده که شامل قسمتهای دیگری از جمله یک هایپرمارکت وسیع، شهربازی سرپوشیده، یک رستوران و کارهای خدماتی است.
رئیس شورای شهربابک با بیان اینکه دو هزار و ۲۸۰ متر متراژ زمینی بوده که شهرداری شهربابک تحویل سرمایهگذار داده است، اظهار کرد: طبقه زیرزمین و همکف ۲ هزار و ۲۸۰ متر، طبقه اول، دوم و سوم و چهارم دو هزار و ۴۰۰ متر هستند.
محمدی با اشاره به اینکه با بهرهبرداری از آن اجارهبها واحدهای تجاری سطح شهرستان کنترل خواهد شد، گفت: با تکمیل این مجتمع میتوانیم از صنایع دستی و ظرفیتهای شهر مثل فیروزه حمایت کنیم، زیرا به دنبال آن هستیم که غرفههایی را در اختیار فیروزهکاران شهرستان قرار دهیم تا این صنف فعال شهرستان ساماندهی شود.
وی تاکید کرد: مشکل حاضر طلافروشیهای شهر ما این است که به دلیل بحث امنیتی در ساعات مختلف اجازه فعالیت ندارند، بنابراین به دنبال این هستیم که برخی از طلافروشیها در یکی از راستههای مجتمع ساماندهی و امنیتشان تامین شود که ساعات بیشتری را بتوانند به مردم شهربابک خدمات بدهند.
رئیس شورای شهربابک ابراز امیدواری کرد: انشاءالله در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این مجتمع را به بهرهبرداری برسانیم، بعد از حادثه پلاسکو استانداردهای اطفاء حریق در پاساژها تغییر کرد و سرمایهگذار مجبور شد هزینه دیگری هم متحمل شود و تغییرات دیگری در ساختار ساختمان داده شد و بخشی از زیرزمین هم به نصب تجهیزات مربوط به اعلان حریق و اطفاء حریق اختصاص داده شده است.
محمدی تصریح کرد: الان تمام آسانسورها و پلههای برقی نصب شده، موضوع عمرانی تمام شده و فقط بحث برق ساختمان باقی مانده است که انشاءالله در بازه زمانی سه تا چهار ماهه این موضوع که الان استارت آن خورده تمام شود و مجتمع به بهرهبرداری برسد.
وی دلیل اصلی تکمیل نشدن این مجتمع را پیگیری نکردن متولیان امر دانست و افزود: قطعاً با توسعهای که در شهربابک داریم تقریباً ۱۷۵ واحد تجاری آماده میشود که حتماً شهرستان احتیاج دارد.
محمدی ادامه داد: با ورود سید جواد حسینی به عنوان شهردار شهربابک مسائل حقوقی و مسائل مربوط به اداره برق مرتفع شد و تکمیل دوباره این پروژه مجدد در دستور کار روزانه شهرداری و شورای شهر قرار گرفت.
وی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که نمایندگیهای مختلف موجود در کشور را به شهرستان بیاوریم که مردم بتوانند کالای مورد نظر خود را بدون واسطه دریافت کنند، در واقع یکی از اهداف هم همین است که نمایندگیهای مختلف در بحث کالاها و خدمات را در این مجتمع مستقر کنیم.
رئیس شورای شهربابک در پایان خاطرنشان کرد: در ساخت این مجتمع ۴۲ درصد سهم مشارکت شهرداری شهربابک و ۵۸ درصد سرمایهگذار یدالله مهدوی است.
انتهای خبر/ شهربابک