مومنی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ گفت: دین اسلام برای رفتارهای دنیایی و زندگی ما با دیگران در تمامی عرصهها از جمله روابط و پیشرفتهای مختلف یک جامعه اسلامی الگو و راه و روش دارد.
مسئول جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زرند افزود: زمینه اصلی حركتهای اجتماعی، رفتارهای تعریف شده بین زن و مرد است. در دین ما برای رسیدن به رشد و حتی معرفت ایمان، به كار گروهی و جمعگرایی تأكید شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: ما نمیتوانیم در جامعهای که در حال پیشرفت است، دیوارهایی را بین زن و مرد ایجاد كنیم. بنابراین برای اینكه جامعه با حضور زنان و مردان را به خوبی تعریف كنیم باید روابط بین زن و مرد به درستی تبیین شود.
وی افزود: مهمترین عنصری كه باعث میشود زن و مرد به درستی و با مرزبندی در كنار هم حضور پیدا كنند و فعالیت علمی و اجتماعی و حتی اقتصادی داشته باشند مسئله حجاب است.
مومنی در ادامه عنوان کرد: خداوند در قرآنكریم میفرماید: «حجاب برای این است كه شما در جامعه شناخته شوید، بدون اینكه مورد اذیت و آزار قرار بگیرید». بنابراین حجاب پایهای محكم برای زندگی متعادل و انسانی است.
وی به حضور و نقش پررنگ زنان در صدر اسلام اشاره کرد و گفت: زنان مشاركتهای فوقالعادهای در صدر اسلام برای تأیید امام و ولیخدا داشتند.
مومنی تاکید کرد: وقتی زن، با حجاب در جامعه حضور مییابد، این پیام را به جامعه منتقل میكند كه من هستم که با انسانیت، تعقل و مسئولیتهایم انتظارات جامعه برآورده میكنم و محل نیازهایی كه باید رفع شود، در چارچوب خانواده است.
مسئول جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زرند در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در كنگره هفت هزار زن شهید فرمودند: «میتوان زن بود، عفیف، شریف و محجبه بود و در عین حال در متن و مركز بود». بنابراین ایشان الگوی یک زن مسلمان را الگویی میدانند که میتواند مادران عفیف و محجبه تربیت کند.
وی مقدمه پاكدامنی در جامعه را حجاب و پوشش دانست و گفت: اگر افراد جامعه تمایل به پاكدامنی داشته باشند اما پوشش رعایت نشود این پاكدامنی به مشكل بر خواهد خورد. خداوند همه انسانها را آزاد آفریده و به دلیل اینكه این آزادی توأم با عقلانیت است هیچ وقت رفتار غیرعقلانی از انسان آزادمنش سر نمیزند.
مسئول جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زرند خاطرنشان کرد: انتخاب حجاب و پوشش مناسب و متعارف در جامعه حق زنان است و نشان دهنده آزاداندیشی و عقلانیت و دور ماندن از نگاههای گناه آلود جامعه است.
انتهای خبر/ زارعی