۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه های خبری
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جاذبه مغناطیسی داشت/ هنرمند باید تولیدکننده و جریان ساز باشد
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جاذبه مغناطیسی داشت/ هنرمند باید تولیدکننده و جریان ساز باشد

سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جاذبه مغناطیسی داشت/ هنرمند باید تولیدکننده و جریان ساز باشد

حسین معروفی گفت:  احترام خلق به حاج قاسم از جاذبه مغناطیسی او نشأت گرفته است همانگونه که منش حاج قاسم از جاذبه امام علی علیه السلام نشات داشته است. به گزارش” اقطاع خبر ” سردار حسین معروفی در آئین کلنگ زنی ساختمان مرکز آفرینش های فرهنگی هنری بسیج  گفت: جماعت هنرمند باید تولید کننده و جریان ساز باشد، […]


حسین معروفی گفت:  احترام خلق به حاج قاسم از جاذبه مغناطیسی او نشأت گرفته است همانگونه که منش حاج قاسم از جاذبه امام علی علیه السلام نشات داشته است.

سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جاذبه مغناطیسی داشت/ هنرمند باید تولیدکننده و جریان ساز باشد

به گزارش” اقطاع خبر ” سردار حسین معروفی در آئین کلنگ زنی ساختمان مرکز آفرینش های فرهنگی هنری بسیج  گفت: جماعت هنرمند باید تولید کننده و جریان ساز باشد، باید پدیده‌ای را ایجاد کند که در آن سه عنصرشناخت، مهارت و تفکر هویدا باشد تا تولید شکل بگیرد، شناخت و آگاهی ما است که باعث می‌شود نسبت به مسائل دید بهتری پیدا کنیم .

وی ادامه داد: اگر کسی نسبت به هنر آگاهی نداشته باشد در جامعه ایرانی اسلامی ما این نقص است گاهی یک کلیپ یک دقیقه ای از یک کتاب صد صفحه ای ساخته می شود گرچه دریک مقطع پیام را ارسال می کند اما این پیام زودگذر و زودبازده است و تاثیر ماندگار ندارد، هدف ساخت  آنی است.

معروفی تاکید کرد: این نوع کلیپ ها گرچه احساسات را جریحه دار می کند اما این احساسات به اعتقاد کامل نرسیده و زودگذر است جوان امروز جوانی است که نمی‌خواهد کتاب بخواند و نسبت به کتاب خواندن ترغیب ندارد لذا تولیدات آنی را که زود بازده هستند می بیند و می پسند اما اثر عمیق در وی  نمی‌گذارد.

وی ادامه داد:  اثرات مبانی فرهنگی را باید تلفیق کنیم و حوزه ملی را نباید نادیده بگیریم احترام خلق به حاج قاسم از جاذبه مغناطیسی او نشأت گرفته است همانگونه که منش حاج قاسم از جاذبه امام علی علیه السلام نشات داشته است.

فرمانده سپاه ثارالله کرمان تاکید کرد: دلیل اینکه مردم به ما و رنگ سبز لباس ما  اهمیت می دهند، میزان امنیتی است که سپاه برایشان آورده است و در این رنگ صلح و دوستی می‌بینند.

وی افزود: در موزه دفاع مقدس کرمان آثار۶۵۰۰ شهید نگهداری می شود و به زودی  دو تالار را در این موزه به نام حاج قاسم نامگذاری و افتتاح خواهیم کرد .

معروفی تصریح کرد: احساس آرامش گرفتن باید در موزه دفاع مقدس شکل بگیرد مسئولین هنر باید اثر هنرمندانه را به صورتی زیبا به مردم جامعه القا و پیام آن را به آنان بگویند بنابراین  چیزی را احیا کنید که آورده‌ای برای مردم داشته باشد تا اثرش را بسیار کند جریان ایجاد کند و مصونیت زا باشد .

وی عنوان کرد:  تولیدات رسانه ای  را در هفته مقاومت داریم گرچه این کافی نیست اما اگر هر پایگاه بتواند صد تولید را با فکر خودش و با منش خودش بسازد این کمک، کمک بزرگ فرهنگی برای مردم است.

سردار معروفی با بیان ناموس پرستی ایرانی ها گفت: در طول جنگ نابرابر که همه دنیا بر علیه ما هشت سال جنگیدند و ۱۸۸ هزار جوان را تکه تکه کردند اما ناموس ما حفظ شد و دامان ناموس ایران پاک ماند .

وی با اشاره به حضور ایران در جبهه مقاومت سوریه گفت: حاج قاسم ذوب شده بود در منش حضرت علی و او نشان داد که شیعه امیرالمومنین یعنی چه ؛ دشمن کافر و کم اندیش همه چیز را وارونه نشان می دهد همان دشمنی که قصد کرد به حرم ناموس اهل بیت امیرالمومنین تجاوز کند و گویی امیرالمومنین منتظر بود تا ببیند که ما که شیعه هستیم چه خواهیم کرد.

سردار معروفی تاکید کرد: حاج قاسم کاری کرد که نه تنها دشمنان دستشان به آن دامان پاک نرسید بلکه کیلومترها عقب تر از آن مکان مقدس به زانو درآمد،  این حاج قاسم است که منش ناموس پرستی را در وجود  مسلمانان و همه جهانیان گوشزد کرد درحالیکه اولین مراقبت ها از ناموس در گودال قتلگاه اتفاق افتاد و آنجا که امام حسین علیه السلام در لحظه آخر حتی اجازه نداد که دشمن به سنگر ناموس آل الله وارد شود.

وی در پایان با بیان اینکه امام حسین در گودال قتلگاه فریاد زد ای آل سفیان اگر دین ندارید آزاده باشید، خاطر نشان کرد: امام حسین در اخرین لحظات بیان کرد که تا زنده ام اجازه نخواهم داد که به سمت آل الله حرکت کنید بنابراین باید ناموس پرستی را آموزش دهیم که در دفاع مقدس برای ما دفاع از ناموس افتخاری است که در کل دوران سر خود را بالا نگه خواهیم داشت.


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*