وی با بیان اینکه تکمیل این سامانه به توسعه استان و پشتیبانی کامل از توسعه اقتصادی استان کمک میکند، افزود: بر صدور مجوزهای بینام تأکید داریم که امیدواریم در استان کرمان هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه اعتبارات تملک دارایی استان در سال گذشته باید به طور کامل جذب شود، افزود: در این مورد با هیچ مدیری شوخی نداریم و هیچ قصوری پذیرفتنی نیست و باید تا سر رسید سال این مهم انجام شود و اگر دستگاهی نمیتواند اعلام کند تا به دستگاه دیگری که توانمندی دارد واگذار شود.
طالبی با بیان اینکه در جذب اعتبارات نباید مرتکب اقداماتی بشویم که این پول در جای مناسب خود هزینه نشود، ادامه داد: مدیران استان باید به این نکته توجه داشته باشند که کیفیت هزینه کرد این اعتبارات برای ما بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: دستگاههایی که توان جذب این اعتبارات را ندارند باید با دستگاههای دیگر جابهجایی اعتبار داشته باشند تا اعتبارات استان کرمان برگشت نخورد.
استاندار کرمان با بیان اینکه باید مشخص شود که دستگاههای استانی در جذب اعتبارات ملی چه کاری انجام دادند، گفت: همه دستگاهها باید در یک هفته آینده گزارشی از پیگیری و نتیجه آن را به معاونت عمرانی استانداری ارائه دهند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه از همه ظرفیتهای قانون بودجه در جذب اعتبارات ملی در استان کرمان باید استفاده شود، افزود: مدیران استانی باید اهتمام لازم را در این زمینه داشته باشند.
سیدمصطفی آیتاللهی موسوی هم در این شورای عنوان کرد: بعضاً شاهدیم که دستگاههایی که در رأس عدم جذب هستند و بزرگ معمولاً جذبشان را کامل میکنند اما حرف ما با دیگر مجموعههاست که عملاً نه وقت کافی و نه قرادادی در دست اجرا دارند که نمیتوانند جذب کنند.
معاون عمرانی استاندار کرمان خاطرنشان کرد: پیشنهاد میدهیم اگر دستگاهی واقعاً میداند که نمیتواند اعتبارات لازم را تا موعد مقرر شده جذب کند آن را به دیگر دستگاهها واگذار کند.
محمدرضا وحیدی هم در تکمیل این سخنان عنوان کرد: یکی از مشکلات جذب اعتبارات کاهلی بانک مرکزی درارسال توکن به مدیران جدید است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان خاطرنشان کرد: نماینده بانک مرکزی در استان کرمان این مهم را باید پیگیری کند تا اعتبارات استان به سرعت جذب شود.
انتهای خبر/ طهماسبی
انتهای خبر/ طهماسبی