مریم رضایی در این بازدید به گوشهای از فعالیتهای این مرکز اشاره و بیان کرد: در این انجمن ۴۴ عضو که ۲۰ نفر دختر و ۲۴ نفر پسر هستند از خدمات مرکز بهرهمند میشوند.
مدیرعامل انجمن سندروم داون رفسنجان افزود: اگر چه این مرکز نیازمند امکانات بیشتر و مکان وسیعتر جهت استعدادیابی و شکوفایی این بچههاست و از مسئولان حمایتهای لازم را خواهانیم اما تمام تلاش خود را در راستای رشد جسمی و روحی آن ها داریم تا در جامعه به عنوان عضوی عادی به آنها نگاه شود.
در ادامه فرماندار حسین رضایی بیان کرد: بچههای سندروم داون عضوی از جامعه هستند باید از امکانات و لذتهای دنیوی به مانند سایر اقشار جامعه برخوردار شوند، آنها اگر حمایت شوند میتوانند در آینده مسیرهای کسب علم و دانش را در دانشگاهها طی کنند.
وی ادامه داد: اگر بچههای دارای سندروم داون از سنین نوزادی و کودکی فعالیتهای گفتاردرمانی، ورزشهای خاص و دیگر فعالیتها را انجام دهند به یقین تبدیل به افرادی موفق در جامعه خواهند شد لذا باید این افراد از سنین نوزادی حمایت شوند و استعداد آنها شکوفا و هدایت شود.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: ما افرادی دارای سندروم داون داریم که سن بالا دارند اما چون استعدادیابی نشدند و نیازها و آموزشها و فعالیتهای دوران نوزادی و کودکی به آنها ارائه نشده در سن بالا دچار مشکلات زیادی هستند در صورتی که حمایتگری از این قشر در زمان طفولیت و استمرار آن، فرد را به شخصی عادی تبدیل میکند که میتواند مسیرهای متعالی را در جامعه طی کند.
وی اظهار کرد: تعدادی از این فرشتهها در مرکز رفسنجان استعدادیابی شدند و در فعالیتهای هنری از جمله نقاشی، سفالگری، نماسنگ و غیره آثار مهمی خلق کردند.
در ادامه نمایشگاه آثار این بچهها شامل نقاشی، سفال، نماسنگ و غیره در معرض دید عموم قرار گرفت.
انتهای خبر/