مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر افزود: متاسفانه بر اثر پدیده سرمازدگی امسال کاهش محصول نسبت به سالهای گذشته مشهود بود و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۵۰۰۰ تن گل از مزارع شهرستان برداشت و به بازار عرضه شود.
حیدرآبادی اضافه کرد: فرآوری این محصول توسط ۱۰ واحد صنعتی و ۹۰ واحد نیمه صنعتی در منطقه انجام و در اشکال گلاب، اسانس و غنچه خشک به استانهای فارس، اصفهان، تهران و همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس، اروپا و آسیای شرقی عرضه میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور متوسط روزانه در هر هکتار چهار تا پنج نفر کارگر در امر برداشت گل محمدی فعالیت دارند که در مجموع در طی دوره برداشت که تقریباً بیش از دو ماه ادامه دارد، تعداد ۱۲۰ تا ۱۲۵ هزار نفر روزانه به صورت فصلی مشغول برداشت این محصول هستند.
انتهای خبر/ طهماسبی