۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار
کرمان وارد مرحله نارنجی شیوع کرونا شد
کرمان وارد مرحله نارنجی شیوع کرونا شد | بافت همچنان در وضعیت نارنجی کرونا -اقطاع خبر

کرمان وارد مرحله نارنجی شیوع کرونا شد | بافت همچنان در وضعیت نارنجی کرونا -اقطاع خبر

سخنگوی طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ۱۹ در استان کرمان ضمن اعلام تازه ترین وضعیت هشداری سه گانه و نحوه فعالیت ادارات و اصناف از ۱۵ آذر ۹۹ در این استان گفت: کرمان بعد از اعمال محدودیت ها به مرحله نارنجی شیوع ویروس کرونا رسید.

به گزارش اقطاع خبر، محمدصادق بصیری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با توجه به تداوم اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های مقابله با کرونا نحوه فعالیت ادارات و اصناف از ۱۵ آذر ۹۹ در استان را اعلام کرد و افزود: وضعیت جدید شهرستان‌های استان کرمان در سه دسته زرد، نارنجی و قرمز از ۱۵ آذر ۹۹ اعلام  شده و بر این اساس شهرستان‌های شهربابک، راور و نرماشیر در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی اظهار داشت: همچنین شهرستان های انار، بافت، بردسیر، بم، جیرفت، رفسنجان، ریگان، زرند، سیرجان، کرمان و کوهبنان در وضعیت هشدار نارنجی قرار دارند.

بصیری تصریح کرد: شهرستان‌های ارزوئیه، رابر، رودبار جنوب، عنبرآباد، فاریاب، فهرج، قلعه‌گنج، کهنوج و منوجان در وضعیت زرد هشدار قرار دارند.

وی گفت: به منظور کاهش ترددهای شهروندان و کارکنان دولت در شرایط هشدار وضعیت حضور کارکنان و فعالیت ادارات در هر یک از وضعیت‌های اعلامی در شهرستان‌های دارای وضعیت زرد؛ کارکنان ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری با ۱۰۰ درصد ظرفیت در محل کار باید حاضر شوند و در سایر ادارات ارائه خدمات با حضور دو سوم کارکنان انجام می‌گیرد.

جانشین استاندار در ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: در شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی، ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری می‌توانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول (در سطح ملی یا استان) نسبت به کاهش حضور تا یک سوم کارکنان خود اقدام نمایند و در سایر ادارات ارائه خدمات با حضور ۵۰ درصد کارکنان انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز، دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری می‌توانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول (در سطح ملی یا استان) نسبت به کاهش حضور تا ۵۰ درصد کارکنان خود اقدام نمایند، مشروط بر آنکه خللی در ارایه خدمات ضروری به وجود نیاید، اما در سایر ادارات ارائه خدمات با حضور حداکثر یک سوم کارکنان انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مناطق زرد گروه‌های شغلی چهار، در مناطق نارنجی گروه‌های شغلی سه و چهار و در مناطق قرمز گروه دو، سه و چهار مشاغل، تعطیل هستند.

بصیری در خصوص تردد خودروهای شخصی گفت: ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی شهرهای نارنجی به سایر شهرها ممنوع است، همچنین ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای نارنجی ممنوع است و در صورت تخلف جریمه ۵۰۰ هزار تومانی اعمال می‌شود.
وی ابراز داشت: همچنین ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی از شهرهای قرمز به دیگر شهرهای کشور ممنوع است و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای قرمز ممنوع است و در صورت تخلف جریمه یک میلیون تومانی برای خودروهای شخصی متخلف اعمال می‌شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: تردد خودروهای شخصی از ساعت ۲۱ تا چهار صبح در شهرهای دارای وضعیت قرمز به استثنای مجاز به تایید فرمانداری ممنوع است و در صورت تخلف جریمه ۲۰۰ هزار تومانی اعمال می‌شود.

مشاغل گروه یک و ضروری که در هیچ یک از وضعیت‌های سه‌گانه تعطیل نمی‌شوند. شامل کارخانه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته، مراکز زیرساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت، حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برونشهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی، حمل و نقل عمومی درون‌شهری، ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، میوه‌فروشی‌ها و سبزی‌فروشی‌ها، میادین میوه و تره بار، مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته، مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی، مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی، داروخانه‌ها مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آماده و برون‌بر، خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی، شرکت‌های خدمات اینترنتی ( اعم از تامین کننده اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌های خدماتی مبتنی بر اینترنت)، رسانه‌های مکتوب و برخط و مشاغل مشابه، مراکز نهگداری و خدماتی سالمندان، معلولان، جانبازان، مراکز توانبخشی و مراقبتی و آسایشگاه‌ها، تعمیرگاه‌های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی، فروشگاه‌های انواع قطعات و لوازم یدکی، فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن‌آلات، کارگاه‌های صنعتی مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه، چاپخانه‌ها، خشکشویی‌ها و آرامستان‌ها.

مشاغل گروه ۲ شامل: بوستان‌ها و مراکز تفریحی، پاساژهای سرباز و سربسته، بازارهای سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزگ در غیر مواد غذایی و بازارهای موقت، بازارها و نمایشگاه‌های فروش انواع خودرو و مراکز شماره‌گذاری اتومبیل، باشگاه‌های ورزشی و سالن‌های بدنسازی، آرایشگاه‌های مردانه، مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی، مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان و تزییات داخلی ساختمان، مراکز فروش کادویی، اسباب‌بازی و لوازم‌التحریر، مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی و خیاطی، آتلیه و عکاسی، آژانس مشاوره املاک، خدمات چاپ دیجیتال، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی، قنادی و شیرینی‌پزی تر و خسک، آب میوه و بستنی‌فروشی و مشاغل مشابه.
مشاغل گروه سه شامل، شرکت‌های خصوصی، بوستان‌ها و مراکز تفریخی و مشاغل مشابه، مهدهای کودک، تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها ( شامل بیرون بر نمی‌شود)، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی، موزه‌ها، سینماها و تئاترها، استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی پربرخورد، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی.
مشاغل گروه چهار شامل: بوستان‌ها و مراکز تفریحی و مشاغل مشابه، باشگاه‌های ورزشی و ورزش‌های پربرخورد، باغ وحش‌ها و شهرهای بازی، مراکز ورزش‌های آبی و استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی سالنی.

وضعیت اجرای محدودیت ها  روزانه کنترل و بررسی می شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*