شهدای والامقام در طول هشت سال دفاع مقدس با پیروی از حضرت امام خمینی (ره)، رهبر و رهنمای خویش، توانستند هم چون سپری فولادین در برابر متجاوزان بعثی و اربابانشان شجاعانه بایستند تا دیگر هیچ قدرتی جرأت تعدی و فکر تجاوز به این مرز و بوم را نداشته باشد.
تاریخ گواه شکوه ایثار و رشادت مردانی است که با سلاح ایمان و تأسی از مقتدایشان، حسینابنعلی (ع) توانستند حماسههای ماندگاری را از خود به ثبت برسانند.
مردانی که در طلوع شهادت و در غروب تنهایی در میدان کارزار حضور یافتهاند تا عصر ظهور را ممکن سازند؛ باشد که نام شهیدانی چون شهید درویش پورحیدر آرپیجی زن خط مقدم جبهه قلاویزان زینتبخش سرمشق دفتر زندگی نسل فردایمان باشد.
شهید درویش پورحیدر در دوران انقلاب اسلامی و تظاهرات شجاعتهای بسیاری از خود نشان داد با شروع جنگ تحمیلی با عضویت در بسیج سه بار به جبهه رفت.
سرانجام این جوان ۱۹ ساله رودباری در هشتم مردادماه سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر سه در منطقه قلاویزان در عملیات آزاد مهران با اصابت گلوله به پیشانی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش بعد از ۲۷ سال مفقودی سرانجام پنجم بهمنماه ۱۳۸۹ همزمان با اربعین حسینی به آغوش خانواده بازگشت.
مزار این شهید والامقام در گلزار شهدای روستای مظفرآباد شهرستان رودبار جنوب است.
به بهانه سالروز شهادت این شهید، خبرنگار رودبار ما به سراغ خواهر این شهید رفت تا گفتگویی را در رابطه با ویژگیهای برجسته این شهید داشته باشد.
بلقیس پورحیدر خواهر شهید درویش پورحیدر به اخلاق حسنه شهید اشاره کرد و افزود: تمام وجود شهید محبت و خیرخواهی بود. شهید نمیتوانست به انجام عمل خیر بیتفاوت باشد و اگر میتوانست به کسی کمک کند، دریغ نمیکرد. شهید در کارها کمک حال پدر بود و نمیگذاشت آب توی دل آنها تکان بخورد.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین مسئلهای که درویش به ما خیلی تاکید میکرد و اهمیت میداد بحث برخورد با نامحرم بود.
خواهر شهید درویش پورحیدر عنوان کرد: بچههای ما، باید به حجاب اهمیت بدهند که بتوانند ادامهدهنده راه شهدا و خون تکتک شهدا آنها که بر زمین ریخته شده است، پایمال نشود.
وی تصریح کرد: به شدت بر خواندن نماز اول وقت و خواندن قرآن حساس بود و توصیه میکرد که ما هم قرآن بخوانیم.
منبع:رودبار ما
انتهای خبر/پورحیدر