وی با بیان اینکه بیش از ۴ هزار و ۴۶۰ حواله کود تحویل کشاورزان شده است، عنوان کرد: مقدار ۳۱۰ تن انواع کود کشاورزی پتاس نیز بین کشاورزان از ابتدای آبانماه تاکنون توزیع شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان ادامه داد: از مقدار کود مذکور ۱۲۰ تن برای کشت محصول گندم و جو و ۱۹۰ تن برای سایر محصولات به کشاورزان و بهرهبرداران تحویل داده شده است.
قاسمی ادامه داد: کود کشاورزی پتاس، نقش بسیار مهمی در افزایش مقاومت گیاهان در تنشهای محیطی، بهبود کیفیت محصول و افزایش عملکرد دارد و برای تمامی محصولات با قیمت یارانهای میان کشاورزان بر اساس صدور حواله الکترونیکی توزیع میشود.
وی اذعان کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۶۸ تن کود پتاس نیز در انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان ذخیره و آماده توزیع بین کارگزاران است که امیدواریم بتوانیم در قالب یک طرح مدون، مصرف کود پتاس استان را به حد استاندارد برسانیم تا شاهد تولید محصولات با کیفیت کشاورزان باشیم.
مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان از تامین مقدار ۸۰۰ تن کود فسفات نیز برای کشاورزان استان خبر داد و گفت: یکی از کودهای مورد نیاز کشاورزان، دیآمونیومفسفات است که به میزان لازم تأمین شده و با قیمت مناسبی در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
قاسمی ادامه داد: کود دیآمونیومفسفات به دلیل داشتن عیار بالای مواد غذایی (۴۶ درصد فسفر و ۱۸ درصد نیتروژن) از جمله کودهای بسیار مرغوب به شمار میرود بنابراین از ابتدای آبانماه تاکنون، میزان ۸۰۰ تن کود مصرفی را برای استفاده در کشت انواع محصولات زراعی، باغی، صیفیجات و گلخانه تامین شده است.
وی با بیان اینکه مقدار ۳۱۰ تن کود دیآمونیومفسفات در انبارهای کارگزاران ذخیره و در حال توزیع است، عنوان کرد: مابقی کودهای تامین شده در حال حمل به انبارهای کارگزاران هستند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان از تامین میزان ۵۵۷ تن کود کشاورزی، برای توزیع بین کشاورزان و بهرهبرداران شهرستان ارزوئیه در نیمه اول آبان ماه ۱۴۰۳ نیز خبر داد و گفت: در استان کود به میزان مساوی در حال توزیع است.
قاسمی گفت: این میزان کود از انبارهای تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و مبادیها برای کارگزاران شهرستان ارزوئیه تامین شد تا از طریق صدور حواله الکترونیک بین کشاورزان شهرستان مذکور توزیع شود.
وی بیان کرد: کودهای کشاورزی، شامل کود ازت، فسفات و پتاس بوده، که با هدف حمایت از کشاورزان در ارتقاء کیفی و کمی محصولات کشاورزی با درخواست صدور حواله الکترونیک و براساس سطح و نوع محصول ثبت شده در سامانه پهنهبندی توزیع میشود.
قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: بهرهبرداران بخش کشاورزی استان کرمان براساس سهمیه تعیین شده توسط سازمان جهاد کشاورزی استان میتوانند از کارگزاریهای توزیع کود در ۱۷ شهرستان نیازشان را تأمین کنند و تنها راه ثبت درخواست از طریق سامانه پایش مواد کودی درخواست خود را ثبت و پس از تائید درخواست کود مورد نیاز خود را دریافت کند.
انتهای خبر/ طهماسبی