معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گفت: اجرای ساز و کار دولت الکترونیک بین دستگاهها و هوشمند سازی اداری نیازمند مشخص شدن اعتبارات لازم و مشخص شده است که با پیگیری سازمان مدیریت و برنامه ریزی به نتیجه بهتری خواهد رسید.
واعظی در مورد رضایتمندی ارباب رجوع و استفاده بیشتر از دفاتر پیشخوان گفت: در حال حاضر ۲۸۰ دفتر پیشخوان فعال در استان وجود دارد که با توجه به شرایط کرونا و عدم حضور مراجعین به دستگاههای اجرایی فعالسازی بیشتر این دفاتر مهمترین بحث راهکار دولت الکترونیک و هوشمند سازی خواهد بود.
وی گفت: در دستگاهها کمیته های دولت الکترونیک وجود دارد که امیدواریم دستگاههای اجرایی با پیگیری لازم این کمیته ها را فعال تر سازند تا ارتباطات بین دستگاهی بهتر و موفق تر انجام شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان در مورد گسترده شدن پهنای باند مناطق دوردست نیز تاکید کرد و گفت: با استاندارد سازی درگاههای خدماتی و پیگیری آن دستگاهها و تعیین منابع مالی معین توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی به نتیجه بهتری خواهند رسید.
الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در این جلسه گفت: استان کرمان در مقابل استانهای همجوار پیشرفت خوب و سرمایه گذاری خوبی برای زیرساختها انجام داده است و گزارشات و مستندات خود را در خصوص هوشمند سازی اداری و ارتقا آمادگی الکترونیکی ادارات ارایه کرده است.
انتهای پیام/امیر