کارشناس مسائل بینالملل ادامه داد: کشورهای عربی از مدتها پیش طرح تشکیل دو دولت را در سرزمینها اشغالی مطرح میکردند. ایران، اما معتقد بود که تمام فلسطین توسط صهیونیستها اشغال شده است و این طرح چندان نمیتواند درست و به نفع فلسطینیها باشد.
وی گفت: غربیها سرزمینهای این منطقه را به دو بخش سرزمینهای ۱۹۴۸ برای صهیونیستها و سرزمینهای ۱۹۶۷ برای فلسطینیها تقسیم کردند. سرزمینهایی که چندپاره است و به سختی میتوان درباره آن نظر داد.
قنادباشی افزود: این موضوع اکنون انحرافی است و در شرایط فعلی نباید به آن پرداخته شود چرا که اکنون آتشبس از اهمیت بسیار بالاتری برخوردار است. در میان جنگ هستیم و بحثهای دیگر را نباید مطرح کرد.
وی تاکید کرد: نکته مهم دیگری که مطرح شود کشورهای اسلامی در زمینه آتشبس اجماع دارند و نباید اختلافات در موضوع تشکیل یک یا دو دولت را زیاد به به آن اشاره کرد. باید عنوان کنیم که همه کشورهای اسلامی بر ضرورت آتشبس تاکید دارند؛ و در بیانیه نشست هم همه بر ضرورت آتشبس تاکید کردند و این بسیار مهم بود.
کارشناس مسائل بینالملل اظهار کرد: محمدبنسلمان در نشست کشورهای اسلامی نیز مواضع خوبی را علیه صهیونیستها در ارتباط با ایران گرفت و او نیز خواستار این است که در شرایطی که محور مقاومت به شدت مورد علاقه جهانیان قرار گرفته خود را در میان کشورهای نشان داد که علاقه ندارند از حامیان صهیونیستها باشند.
این کارشناس مسائل بینالملل ادامه داد: باید نتیجهگیری کرد که با توجه به این شرایط ترامپ دیگر نمیتواند اقدامات خود علیه محور مقاومت که در دروه اول کاری خود به عنوان رئیس جمهور آمریکا انجام دهد را ادمه دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شرایط با سال ۲۰۱۶ تفاوت دارد. ملتهای عربی اکنون به شدت از صهیونیستها خشمگین هستند و دیگر نمیتوانند توسط ترامپ ماشین صلح و عادیسازی روابط با کشورهای اسلامی را برای صهیونیستها به حرکت بیاندازند. جنایات صهیونیستها به حدی بوده که کشورهایی را هم که به سمت عادیسازی روابط گذاشته بودند نیز اکنون احساس نگرانی میکنند.
انتهای خبر/ م