۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
اربعین حسینی محور انسجام ملی ماست
گفتمان اربعین حسینی محور انسجام ملی ماست

گفتمان اربعین حسینی محور انسجام ملی ماست

استاد حوزه علمیه امام خامنه‌ای شهرستان رفسنجان گفت: گفتمان عاشورا و اربعین، محور انسجام ملی است. حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ در رابطه با انسجام ملی در جنگ ۱۲ روزه، حول نظریه مقاومت جمهوری اسلامی و برگرفته از راهبرد امام حسین علیه‌السلام، گفت: امام حسین […]


استاد حوزه علمیه امام خامنه‌ای شهرستان رفسنجان گفت: گفتمان عاشورا و اربعین، محور انسجام ملی است.

گفتمان اربعین حسینی محور انسجام ملی ماست

حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ در رابطه با انسجام ملی در جنگ ۱۲ روزه، حول نظریه مقاومت جمهوری اسلامی و برگرفته از راهبرد امام حسین علیه‌السلام، گفت: امام حسین علیه‌السلام فرموده‌اند: «آگاه باشید که این زنازاده، پسر زنازاده مرا بین دو چیز مخیر کرده است: بین مرگ و خواری. هرگز ما تن به خواری نخواهیم داد».

این استاد حوزه علمیه امام خامنه‌ای شهرستان رفسنجان ادامه داد: در نظم بین‌الملل کنونی، ما شاهد تقابل میان دو تمدن هستیم؛ تمدن غرب از یک‌سو و تمدن اسلامی از سوی دیگر. در این میان، جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر عقبه گفتمانی انقلاب اسلامی و رهبری مقام معظم رهبری، تصمیم خود را گرفته است: ایستادگی در برابر سلطه‌گران و نپذیرفتن ذلت.

عزت‌طلبی و ایستادگی در برابر ظلم، یک ارزش جهانی است

وی بیان کرد: قدرت‌های چپاولگر جهانی یا مردم را دشمن خود می‌دانند، یا برده، در نهایت، آن‌ها را میان ذلت و شمشیر مخیّر می‌کنند. اما ملت ایران با انتخاب راه گفتمان فکری انقلاب اسلامی، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و مقاومت، در برابر هجمه‌های دشمن ایستاده و عزت خود را حفظ کرده است. امروز می‌بینیم که انقلاب اسلامی چگونه مردم را در مسیر عزت به اوج رسانده است.

حسینی ابراز کرد: نظام سلطه هر جا منفعتی ببیند، با ظلم، غارت و کشتار وارد می‌شود. اما در مقابل، انقلاب اسلامی با تکیه بر ارزش‌های عاشورایی، مقاومت را برگزیده و انسجامی که امروز در کشور مشاهده می‌شود، ثمره همین مسیر است.

وی یادآور شد: همه آزادگان جهان با این گفتمان همراه هستند؛ چرا که عزت‌طلبی و ایستادگی در برابر ظلم، یک ارزش جهانی است.

این استاد حوزه علمیه امام خامنه‌ای شهرستان رفسنجان در پاسخ به این سئوال که اربعین، امتداد عاشورا و بستر روایت این واقعه عظیم است، روایت دفاع مقدس ۱۲ روزه و وحدت ملی شکل گرفته حول آن در این ایام، آیا به نظر شما ضامن بقا و تثبیت این انسجام ملی و دفاع مقدس میهنی اسلامی خواهد بود؟ عنوان کرد: در این عرصه باز هم باید به گفتمان اربعین حسینی بازمی‌گردیم.

اربعینی‌ها و حسینی‌ها اهل مقاومت هستند

وی افزود: در زیارت اربعین، خطاب به سیدالشهدا علیه‌السلام می‌گوییم: «یا أباعبدالله، بذل محجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهالة و حیرة الضلالة؛ ای حسین! تو خون قلبت را در راه خدا دادی تا بندگان خدا را از جهالت و سرگشتگی گمراهی نجات دهی».

حسینی تصریح کرد: ما امام حسین علیه‌السلام را در قالب مبارزه با ظلم، جهل، تاریکی و استعمار می‌شناسیم. یکی از مصادیق جهل امروز، استعمار فکری و شناختی توسط حکومت‌های سلطه‌گر است؛ استعمار فرانوینی که سبک زندگی و تفکر مردم را هدف گرفته است.

این استاد حوزه علمیه امام خامنه‌ای شهرستان رفسنجان ضمن اشاره به مطلب ابراز کرد: در این میان، امام حسین علیه‌السلام با این ظلم مبارزه می‌کند. بالاترین مرحله جهل آن است که انسانی زیر پرچم ظلم برود و آن را بپذیرد. چه کسی که ظلم می‌کند، و چه کسی که آن را می‌پذیرد، هر دو در یک مسیر هستند. اربعینی‌ها و حسینی‌ها این گفتمان را درک کرده‌اند؛ آن‌ها اهل مقاومت‌ هستند.

گفتمان عاشورا و اربعین، محور انسجام ملی است

 
وی اظهار کرد: گفتمان عاشورا و اربعین، محور انسجام ملی است. همان‌گونه که امام حسین علیه‌السلام فرمودند: «إنّی لم أخرج أشراً ولا بطراً، إنما خرجت لطلب الإصلاح فی أمة جدّی».

حسینی ضمن اشاره به مطلب فوق خاطرنشان کرد: حرکت امام حسین علیه‌السلام برای اصلاح امت بود؛ اصلاح در گفتمان، ارزش‌ها، و تفکرات. اینکه مردم زیر بار ظلم نروند، در برابر مشکلات صبر پیشه کنند، و عزت را بر ذلت ترجیح دهند؛ این همان درسی است که می‌توان از وجود مبارک اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام گرفت.

انتهای خبر/ م


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*