سلطانینژاد وضعیت اعتبارات استان در سال ۱۴۰۳ مبالغی که دستگاههای اجرایی عنوان کردهاند، ۷ هزار و ۴۸۰ میلیارد است که حدود ۴ هزار میلیارد تومان استانی و ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ابلاغی است.
وی ادامه داد: بارها در جلسات مختلف پیگیری اعتبارات از سمت منابع ملی و ظرفیتهای قانون بودجه دادند که بنده فکر میکنم در خصوص اعتبارات ابلاغی ما میتوانستیم بیشتر منابع دریافتی داشته باشیم لذا هنوز هم فرصت باقی است زیرا ابلاغیهها هنور در حال انجام است و دستگاهی که میتواند، این پیگیری را انجام دهد و برای ۱۴۰۴ هم این هدفگذاری صورت گیرد.
مدیرکل امور دارایی استان کرمان ادامه داد: از ۷ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار استان حدود ۴ هزار و ۶۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است و حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان عدم هزینه داریم که ۳۹ درصد کل مبلغ هزینه نشده است.
وی ادامه داد: ما یک رصد در دستگاههای اجرایی انجام دادیم که تقریبا ۹۷۰ میلیارد تومان قرارداد در حال انجام است و حدود ۳۶۰ میلیارد تومان صورت وضعیتهایی هستند که در حالی رسیدگی در ذیحسابی دستگاههای اجرایی است و حدود ۵۳۷ میلیارد تومان در فرایند مناقصه و اقدامات مربوط به مناقصه هستند و حدود ۹۶۳ میلیون تومان بودند که فاقد مناقصه هستند.
سلطانینژاد تأکید کرد: آنچه که در خصوص اعتبارات ما را نگران میکند همان بخش جذب مبالغ فاقد مناقصه یا در حال انجام مناقصه است که باید تسریع بشود تا در پایان شهریور به اتمام برسد.
وی ادامه داد: دستگاههای اجرایی که مبالغ اعتباری را که بالای ۱۰۰ میلیارد تومان هنوز نتوانستهاند جذب کنند، شامل نوسازی مدارس، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی جنوب استان و شمال استان، زندانها، آب و فاضلاب، جهاد کشاورزیست که باید برنامهریزی کنند که اعتبار جذب شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارائی کرمان تأکید کرد: بخشی از این اعتبارات ابلاغی است که بعد از سال بخشنامه میشوند لذا هنوز فرصت هست که ابلاغ کنند برخی ذیحسابیهای وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی ملی این اعتبارات را نگه داشته و در تیرماه و مرداد ماه ابلاغ میکنند که کار دستگاههای اجرایی در استان را با مشکل مواجه میکند.
سلطانی مدعی شد: بحث عدم شرکت پیمانکاران و نبود پیمانکاران بومی دیگر مشکلی است که مسئولان دستگاههای اجرایی علت عدم جذب اعتبارات عنوان میکنند.
انتهای خبر/ طهماسبی