۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
بررسی قانون معادن برای رشد ۱۳ درصدی
بررسی قانون معادن برای رشد ۱۳ درصدی

بررسی قانون معادن برای رشد ۱۳ درصدی

رئیس اتاق بازرگانی کرمان با اشاره به کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی کرمان، گفت: تلاش‌های تخصصی اتاق کرمان عامل این اتفاق بود به‌زودی برای رشد ۱۳ درصد معادن تلاش خود را آغاز خواهیم کرد. به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» سید مهدی طبیب‌زاده در شورای گفتگوی دولت و بخش […]


رئیس اتاق بازرگانی کرمان با اشاره به کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی کرمان، گفت: تلاش‌های تخصصی اتاق کرمان عامل این اتفاق بود به‌زودی برای رشد ۱۳ درصد معادن تلاش خود را آغاز خواهیم کرد.

بررسی قانون معادن برای رشد ۱۳ درصدی

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» سید مهدی طبیب‌زاده در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با موضوع «بررسی اصلاحات قانون معادن برای تحقق رشد ۱۳ درصدی» در مجموعه نگاه آفتاب برگزار شده بود، گفت: در گروه اقتصادی و مالی استان اتاق بازرگانی کرمان به‌عنوان دستگاه برتر شناخته شده که این به‌واسطه تلاش‌های تمام قسمت‌های این مجموعه و کارهای کارشناسی ریشه‌ای بوده‌ است.

وی ادامه داد: در آئین برگزاری جشنواره‌ها مهم‌ترین اقدامات اتاق کرمان بوده‌ است که در کسب رتبه برتر استان تاثیرگذار بوده زیرا کرمان در سال گذشته بزرگ‌ترین رویداد اقتصادی را برگزار کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی کرمان ادامه داد: برگزاری رویداد سرمایه‌گذاری و توسعه کرمان (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با هدف گذر از اقتصاد منبع‌محور به اقتصاد دانش‌بنیان،  با مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اندیشمندان و نخبگان علمی و اقتصادی کشور در پنل‌های تخصصی برگزار شد.

طبیب‌زاده اذعان کرد: برگزاری ۲۱ پنل تخصصی با هدف معرفی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان کرمان، شکل‌گیری ذهن توسعه‌محور، ترویج و توسعه گفتمان سرمایه‌گذاری در استان و عقد ۱۲ تفاهم‌نامه ملی و استانی در همایش کرمان آیدکس از جمله این اقدامات بوده است.

وی پرواز مستقیم کرمان دبی را نیز از برکات همین رویداد عنوان کرد و گفت: شرکت سرمایه‌گذاری فلای دبی در رویداد کرمان آیدکس با ظرفیت‌های کرمان آشنا شد و باب سرمایه‌گذاری را باز کرد.

رئیس اتاق بازرگانی کرمان، بیش از ۹ سال امکان برقراری پروازهای خارجی و کرمان وجود نداشت و درخواست‌های بسیاری برای برقراری این پرواز مطرح بود.

وی ادامه داد: در همایش کرمان آیدکس ۲۰۲۴ از سازمان هواپیمایی کشور و دست‌اندرکاران مربوطه دعوت شد تا شرایط برقراری این پرواز را به‌عنوان لازمه سرمایه‌گذاری و حضور خارجی‌ها بررسی کنند و خوشبختانه مدیران ایرانی شرکت هواپیمایی فلای دبی با وجود درخواست سایر استان‌ها، با این پرواز موافقت کردند.

طبیب‌زاده اظهار کرد: همچنین نشست‌هایی با حضور استاندار کرمان، اعضای اتاق ایران، نمایندگان شرکت فلای دبی و سایر مسئولان مربوطه برگزار شد تا اینکه سرانجام نخستین پرواز به مقصد دبی روز ۱۹ شهریورماه جاری انجام خواهد شد.

رئیس اتاق کرمان تصریح کرد: مقدمات این پرواز و ورود و خروج مسافران انجام و هماهنگی لازم و جلساتی با نمایندگان فرودگاه‌های کشور و استان و مدیران عالی پلیس، سپاه و گمرک برگزار شده، اما تداوم این پرواز به میزان استقبال مسافران بستگی دارد.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها اهمیت موضوع را می‌دانند، ادامه داد: شرایط تداوم و توسعه پرواز دبی برای مردم بیان شود زیرا پیش از این مردم باید برای سفر به دبی به استان‌های دیگری سفر می‌کردند اما حالا این فرصت در کرمان ایجاد شده است.

طبیب‌زاده افزود: پرواز دبی از سوی همه شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی کرمان مانند خودروسازی‌ها مورد استقبال قرار گرفته اما آژانس‌های مسافرتی نیز بایستی با تعریف تورها و تبلیغات خود این پرواز را به دنیا معرفی کنند و مطمئن باشید این پرواز متقاضی زیادی خواهد داشت.

رئس اتاق کرمان ادامه داد: متوسط رشد اقتصادی کشور هشت درصد پیش‌بینی شده اما رشد ۱۳ درصدی که برای بخش معدن در نظر گرفته شده گرچه به‌نظر خوب است اما این عدد باید در استان کرمان بیش‌تر باشد.

وی با اشاره به اینکه سرمایه عظیم معدنی در دل طبیعت نهفته است، افزود: معدن‌کاری خوب، نیازمند معدن خوب است، و برای تحقق این امر اکتشاف و ابزار خوب  لازم دارد که نیازمند مجوزهای لازم را نیاز دارد.

طبیب‌زاده ادامه داد: امروز ماده ۲۶ آئین‌نامه اجرایی قانون معادن را بررسی خواهیم کرد، گفت: برخی موارد محدودیت برای ورود به معدن ایجاد کرده و پهنه‌های عظیمی در کشور و استان حبس شده و امکان سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری ندارد.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: یکی از شاخص‌های رشد و توسعه استان کرمان، معدن است که باید با استفاده از تکنولوژی این سرمایه عظیم را استفاده و در اختیار نسل آینده قرار بدهیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه برنامه شرکت ملی مس، تولید ۸۰۰ هزار تن کاتد در پایان برنامه هفتم است که اکنون ۳۰۰ هزار تن کاتد تولید می‌شود، افزود: این شرکت برای زنجیره ارزش، برنامه دارد و قرار است از مرحله کاتد به بعد، بخش خصوصی وارد و زنجیره تولید کامل شود و ما سلسله طرح‌هایی در این حوزه را معرفی خواهیم کرد که امیدواریم زنجیره ارزش مس را ایجاد کنیم.

به گفته طبیب‌زاده خرید خدمات و تجهیزات شرکت مس از داخل استان کرمان ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و قرار است ارتباط واحدهای کوچک و بزرگ را طی تفاهمنامه‌ای با شرکت ملی مس، اجرایی کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه هر شرکت دانش‌بنیانی که در حوزه مس کار کند، می‌تواند تسهیلات بگیرد، خاطرنشان کرد: همه شرکت‌های بزرگ استان در مسئولیت‌های اجتماعی کار می‌کنند، اما متفرق است و بایستی نظام جامع مسئولیت‌های اجتماعی را تدوین و اولویت‌ها را مشخص کنیم تا براساس آن تخصیص‌ها صورت بگیرد.

انتهای خبر/ طهماسبی


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

5 + ده =