۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
تولید گالوانیزه گرم، ظرفیتی که مغفول ماند
تولید گالوانیزه گرم، ظرفیتی که مغفول ماند

تولید گالوانیزه گرم، ظرفیتی که مغفول ماند

مدیر کارخانه فولاسازان سابق در کرمان گفت: نبود سرمایه‌گذار و مخروبه شدن کارخانه مکمل تولید برج‌های نور و تیر چراغ برق‌، هزینه تولید را بالا برد. مهدی علی‌نقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر»؛ از عدم توجه مسئولان به احیاء کارخانه و از بین رفتن منابع در واحد تولیدی فولاد‌سازان […]


مدیر کارخانه فولاسازان سابق در کرمان گفت: نبود سرمایه‌گذار و مخروبه شدن کارخانه مکمل تولید برج‌های نور و تیر چراغ برق‌، هزینه تولید را بالا برد.

تولید گالوانیزه گرم، ظرفیتی که مغفول ماند

مهدی علی‌نقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر»؛ از عدم توجه مسئولان به احیاء کارخانه و از بین رفتن منابع در واحد تولیدی فولاد‌سازان کرمان خبر داد و گفت: سال‌هاست که چشم انتظار نگاه حمایتی مسئولان هستیم.

وی افزود: طرح تولید گالوانیزه گرم در شرکت فولادسازان کرمان واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ با حضور مسئولان استانی در سال ۱۳۸۸ به بهره‌برداری رسید.


مدیر کارخانه فولادسازان کرمان سابق ادامه داد: این کارخانه با سرمایه‌گذاری ۱۳میلیون و ۱۷۸ هزار ریالی و در زمینی به مساحت ۷ هزار مترمربع ساخته شد.


علی‌نقی اذعان کرد: ظرفیت تولید این واحد که برای ۲۰ نفر ایجاد اشتغال ایجاد کرده بود، گالوانیزه گرم ۱۰۰ تن و آب‌کاری فلزات نیز ۱۰۰ تن بوده و مکمل کارخانه تولید برج نور و تیرهای چراغ برق است که امروز هر دو کارخانه دچار نوسانات شده‌اند گرچه کارخانه برج نور احیاء شده اما واحد تولید گالوانیزه گرم همچنان محلی برای سکه‌سازی سارقان شده و تمام اموال آن به‌ یغما رفته است.

وی به روش رنگ‌آمیزی گالوانیزه گرم اشاره کرد و گفت: فرایندی است، که طی آن محصولات فلزی از جنس فولاد یا چدن و سایر را با پوششی از مذاب فلز روی می‌پوشانند، تا در برابر عوامل محیطی مقاومت بالاتری پیدا کند و به‌صورت غرق‌آبی انجام می‌شود.


مدیرکارخانه فولادسازان سابق افزود: اولین و تنها واحد گالوانیزه گرم دارای مجوز، در جنوب‌ شرق کشور بود که علاوه بر آب‌کاری محصولات تولیدی، خود به مجموعه بزرگی از تولیدات که هم به لحاظ کیفیت و هم قیمت تمام شده بسیار مناسب بود، تبدیل شده بود اما چرخ روزگار در دهه ۹۰ بر وفق آن نچرخید و این واحد رو به تعطیلی گرائید.


علی‌نقی در پایان خاطرنشان کرد: این کارخانه به‌دلیل نبود سرمایه‌گذار مناسب و مشکلاتی که شریک سرمایه‌گذار قبلی بر سر آن آورده است حداقل به ۳۰۰ میلیارد سرمایه اولیه نیاز دارد که عملاً غیرممکن است.

انتهای خبر/ طهماسبی

 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

پنج + سه =