نرجس بهرآسمانی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه این طرح از مرکز استان آغاز شده است، عنوان کرد: در اطلاعرسانی صورت گرفته به ادارات 2 هزار نفر متقاضی ثبتنام کردند و گواهینامه دوره نیز توسط اداره فنی و حرفه ای صادر میشود.
وی بیان کرد: دورههای مهارتآموزی به دلیل کرونا به صورت آنلاین و آفلاین هستند و خارج از ساعت اداری در نظر گرفته شدهاند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: 9 رشته طراحی صفحات وب، نتورک، مانتودوزی، چادردوزی، پرورش قارچ، گیاهان آپارتمانی، کشت زعفران، جعبهسازی و پتهدوزی در این مرحله در نظر گرفته شده است.
بهرآسمانی ابراز کرد: تفاهمنامه یک ساله با دانشگاه فنی و حرفهای منعقد شده است و با توجه به تقاضا احتمال تجدید دوره هست.
وی گفت: برخی از مشاغل نیاز به سرمایههای چندانی ندارد. طی دو سال گذشته، کرونا شرایطی را برای خانوادهها به ویژه خانمها به لحاظ اقتصادی و روحی و عدم حضور در جامعه ایجاد کرد.
مصطفی جعفری رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان اظهار داشت: دغدغه اصلی دانشگاه مسئله اشتغالزایی است، فرهنگ مدرکگرایی باید کنار گذاشته شود.
وی بیان کرد: درصد بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی در مقاطع فوق لیسانس و دکتری زیاد است و از طرفی با کمبود نیروهای تخصصی در رشتههای فنی و مهارتی مواجه هستیم.
جعفری ادامه داد: فرهنگ مدرک گرفتن به سمت مهارت باید برود و رشتههای دانشگاه فنی و حرفه ای، کاربردی و دارای بازار کار هستند.
انتهای پیام/تاج الدینی