وی گفت: این مسابقات به منظور شناخت دانشمندان جوان جهان در زمینه نفت و ارتقا تکنولوژی و ایدههای جدید در زمینه مهندسی نفت برگزار میشود تا بتوان رابطه عمیقی بین صنعت، تجارت و علم برقرار کرد و همکاریهای بین المللی را گسترش داد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر تصریح کرد: نحوه انتخاب برگزیدگان این مسابقات بر اساس سوابق تحقیقاتی و پروپزال پیشنهادی برای کار بر روی یک زمینه علمی مرتبط با مهندسی نفت میباشد.
همتی بیان کرد: نانوتکنولوژی در بخشهای مختلف مهندسی نفت از جمله اکتشاف، حفاری، مخزن، بهره برداری، و پتروشیمی مورد استفاه قرار گرفته و تا کنون کارهای تحقیقاتی زیادی در زمینه کاربرد نانوتکنولوژی در مهندسی نفت با همکاری محققین و اساتید مختلفی از دانشگاههای داخل و خارج کشور مانند دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعت نفت اهواز، دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، شرکت مناطق نفت خیز جنوب، دانشگاههای کلگری، مموریال و مک گل کانادا و دانشگاه سوانسی انگلیس انجام داده ایم.
به گزارش اقطاع خبر؛ بیش از ۶۰ داور از سراسر دنیا پروپزالهای ارسالی را مورد بررسی قراد دادند و در نهایت نفرات برتر را انتخاب کردند، در این مسابقات ۹۳ دانشمند جوان از سراسر دنیا شرکت کرده بودند که این دانشمند جوان ایرانی توانست نام ایران را در ردیف کشورهای برتر دنیا در زمینه نفت قرار دهد.
انتهای پیام/زرند