مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمان ادامه داد: همه فعالیتهایی که در مجموعه نهاد کتابخانه و ادارهکل کتابخانههای عمومی استان انجام میشود، در راستای خدمات به مراجعین و اعضای کتابخانههاست تا فضای آرامی را جهت مطالعه داشته باشند. ما و همه همکاران برای این مهم تلاش میکنیم تا گامی در ترویج فرهنگ مطالعه و دانایی جامعه برداریم.
وی بیان کرد: در حال حاضر در ۱۳۴ باب کتابخانه استان، بیش از ۱۳۵ هزار نفر عضو داریم که از خدمات ما در کتابخانههای عمومی استان استفاده میکنند که این اتفاق خیلی خوب و قابل توجه است و با تلاشهایی که صورت گرفته، در نظر گرفتهایم تا کتابهای بیشتری در دسترس مردم قرار دهیم و منابع کتابخانههای استان را افزایش دهیم.
وفایی ابراز کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۸۵۰ هزار جلد کتاب در منابع کتابخانههای عمومی استان وجود دارد که مراجعهکنندگان میتوانند با یک عضویت حداقل یکساله از این کتابها استفاده کنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمان اظهار کرد: در سالهای اخیر با ارائه خدمات متنوع و برنامههای فوقالعاده و فرهنگی که به مراجعین و اعضای جامعه ارائه کردیم، بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار مراجعه به کتابخانهها داشتهاند که این مراجعهها یا استفاده از سالن مطالعه و یا برای امانت گرفتن کتاب بوده است.
وی افزود: بخشی قابل توجهی از این مارجعهکنندگان کسانی بودند که کتاب به امانت برده بودند. بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار جلد کتاب در یک ساله اخیر از مخازن کتابخانههای ما به امانت رفته است.
وفایی تأکید کرد: تلاش داریم که بیشتر کودکان و نوجوانان را جذب کتابخانهها کنیم؛ چرا که حضور آنان برای ما سرمایه است. از تعداد اعضایی که عنوان شد،۵۱ هزار نفر از آنان کودکان هستند و در این راستا کتابها و منابع کتب کودک کتابخانهها را افزایش دادهایم و هماکنون ۳۰۰ هزار جلد کتابهای مخازن ما، در زمینه کودک است و ۱۰۲ باب از کتابخانههای ما بخش ویژه کودک دارند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمان با بیان اینکه ما خدمات خود را در روستاها، شهرها و مناطق عشایری فاقد کتابخانه بردهایم، خاطرنشان کرد: این اقدام را با برگزاری پیک کتاب، برنامههای فرهنگی و غیره انجام دادهایم. این اتفاقات باعث شد که در جشنواره ملی روستا و عشایر دو روستا نمونه دوستدار کتاب «کهنسیاه» سیرجان و «قنات ملک» رابر داشتهایم و تلاش داریم
انتهای خبر/ م