وی ادامه داد : فعالیت رزمندگان فرهنگی در قالب فکر،اندیشه، قلم و دوربین بوده است که نقششان کمتر از رزمندگان جبهه و خط مقدم نبوده است.
علیزاده تاکید کرد: اسلحه ی رزمندگان فرهنگی دوربین وقلم بود و با این دوسلاح شور و نشاط را به جبهه ها می آوردند و اینن امروز راویان فرهنگی دفاع مقدس هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انتقال فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس به نسل جدید از وظایف همه ی کسانی است که در عرصه فرهنگ و هنر کار می کنند.
وی عنوان کرد: شهادت سردار سلیمانی وظیفه ی همه ما را دو چندان کرده است امروز جبهه ترویج مکتب شهید سلیمانی از وظایف ما است.
علیزاده اذعان کرد: این مکتب فرهنگ ائمه اطهار، انقلاب و امامین انقلاب است بنابر این جامعه ادبی استان نیز همواره در راستای ترویج مکتب همت داشته است و از جمله کارها ی آنها در آیین شعر، جشنواره تئاتر سردار آسمانی، جشنواره فرهنگی هنری علمدار بوده است و این مهم ادامه دارد تا دین خود را در حد توان ادا کنیم.
مهدی صدفی مسئول تبلیغات لشکر ۴۱ ثارالله در دوران دفاع مقدس نیز در ادامه افزود:ما همچون گذشته سرباز حاج قاسم عزیز هستیم و خود را مدیون می دانیم که به سردار عزیز به چشم یک مکتب درس آموز نگاه می کنیم.
وی تاکید کرد: طبق منویات رهبر انقلاب وظیفه داریم در جهت تبیین مکتب شهید سلیمانی قدم برداریم با محوریت بیت الزهرا و حسینیه ثارالله فعالیت های تبیینی و آیینی در خصوص ترویج مکتب مقاومت داریم.
انتهای پیام/ ط۱