۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
دو اقدام کلیدی و اقتصادی مهم اتاق کرمان
۲ اقدام کلیدی و اقتصادی مهم اتاق کرمان

۲ اقدام کلیدی و اقتصادی مهم اتاق کرمان

رئیس اتاق بازرگانی کرمان از تشکیل اتاق مشترک اقتصادی ایران و هند – ایران و افغانستان و توجه به صنعت فرش به عنوان دو اقدام مهم خبر داد. سید مهدی طبیب‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» به تشکیل دفتر نمایندگی ایران و افغانستان اشاره کرد و گفت: سهم کرمان […]


رئیس اتاق بازرگانی کرمان از تشکیل اتاق مشترک اقتصادی ایران و هند – ایران و افغانستان و توجه به صنعت فرش به عنوان دو اقدام مهم خبر داد.

۲ اقدام کلیدی و اقتصادی مهم اتاق کرمان

سید مهدی طبیب‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» به تشکیل دفتر نمایندگی ایران و افغانستان اشاره کرد و گفت: سهم کرمان از صادرات ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری ایران به افغانستان، ۴۵ میلیون دلار معادل ۱/۸ درصد بوده است.

رئیس اتاق کرمان افزود: نزدیک بودن کرمان به مرز، بالاترین رقم حضور مهاجران افغانستانی در کرمان، فعال بودن تجار بزرگ فعال در این بازار و فراوانی کالاهای کرمانی قابل مصرف در بازار افغانستان از جمله ظرفیت‌های قابل توجه کرمان برای تجارت با این کشور است که هنوز فرصت استفاده از آن‌ها را به دست نیاورده‌ایم.  

وی ادامه داد: در گذشته فعالیت‌های بسیار خوبی برای توسعه تجارت دو کشور انجام شده بود که بازدید از مرزهای دوغارون و میلک برای تسهیل تجارت، توافق برای حضور ۱۰۰ کامیون در جیرفت برای حمل بار مستقیم به افغانستان و غیره از مهم‌ترین آنها بوده است.
 

توجه کشورهای منطقه به ایران بعد از تغییر موازنه قدرت

طبیب‌زاده بیان کرد: با توجه به تغییر موازنه قدرت و توجه کشورهای منطقه به ایران باید برای تجارت بیش‌تر و بهتر با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان، پاکستان، ازبکستان، عراق، تاجیکستان و همچنین امارات و عمان فعالیت‌های جدی‌تری را پیگیری کرد.

وی در رابطه با فعالیت مجدد دفتر اتاق مشترک ایران و افغانستان در اتاق کرمان گفت: تجار افغانستانی ارزشمند و خوشنامی در کرمان فعالیت می‌کنند که باید عضوگیری در این اتاق مشترک را تقویت کنیم و کار را جدی و عملیاتی پیش ببریم.

رئیس اتاق کرمان تصریح کرد: اتاق کرمان در رابطه با راه‌اندازی دفاتر اتاق مشترک ایران و پاکستان و اتاق مشترک ایران و هند هم درخواست‌هایی از سوی فعالان اقتصادی دارد که این موارد نیز در دست بررسی است.

وی به تجارت فرش و هنرمندان این عرصه هم اشاره‌ای کرد و گفت: اگرچه اتاق بازرگانی نقش قانونی و وظیفه‌ای برای کار در حوزه فرش ندارد اما به دلیل اینکه فرش کرمان باید سازماندهی شده و اصالت آن حفظ شود، در این حوزه هم به صورت خصوصی فعالیت داریم.

طبیب‌زاده با بیان اینکه خود را مدیون فرش کرمان می‌دانیم، افزود: اولین قدم‌های تشکیل اتاق کرمان را بافندگان و تجار صنعت فرش در کرمان برداشتند و اولین تشکیل‌دهندگان این اتاق عملاً صنف فرش‌بافان بودند لذا ما حس تعلق و دِین به این صنعت داریم.

فرش کرمان در تملک اشخاص نیست

رئیس اتاق کرمان گفت: ما نیز برای حفظ و نگهداری میراث گذشتگان خود در حوزه فرش فعالیت می‌کنیم و این زنجیره را حفظ خواهیم کرد، همچنین برای حفظ اصالت و شناخت بیش‌تر، توسعه و شهرت فرش کرمان تمام توان خود را به کار می‌گیریم که این صنعت به دوران اوج خود بازگردد.

وی تصریح کرد: اتاق کرمان جهت آماده‌سازی فضایی مناسب برای نگهداری از نقشه‌های فرش کرمان تفاهمنامه‌ای با سازمان اسناد و کتابخانه ملی جنوب شرق کشور را در دست تدوین دارد و برای این کار باید از حضور مشاوران بهره برد زیرا می‌خواهیم آرشیوی از گذشته و نقشه‌های فرش کرمان را ایجاد کنیم.

طبیب‌زاده خاطرنشان کرد: صنعت فرش متعلق به کرمان است نه اشخاص  و هر کسی که برای این عرصه کار می‌کند نباید نسبت به آن حس تملک داشته باشد بلکه باید این خدمت در تملک استان باشد.

انتهای خبر/ طهماسبی


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*