انقلاب اسلامی در عصر سلطه تمدن غرب، طلیعه تمدنی خدا محور بود/ این انقلاب با هیچ یک از مدل ها انقلاب های کبیر همخوانی ندارد

انقلاب اسلامی در عصر سلطه تمدن غرب، طلیعه تمدنی خدا محور بود/ این انقلاب با هیچ یک از مدل ها انقلاب های کبیر همخوانی ندارد

عبدالحسین کلانتری گفت: انقلاب اسلامی روحی در کالبد بی روح جهان مدرن بود و این انقلاب انسان های تراز متفاوتی را خلق کرد و فرزندان جدید خود باکری ها، همت ها، شهریاری ها، سلیمانی ها را به جهان معرفی کرد و سلیمانی بزرگ خود پرورده مکتب امام خمینی(ره) بود و به تعبیر مقام معظم رهبری خود مکتب دار شد.

انقلاب اسلامی در عصر سلطه تمدن غرب، طلیعه تمدنی خدا محور بود/ این انقلاب با هیچ یک از مدل ها انقلاب های کبیر همخوانی ندارد

به گزارش اقطاع خبر؛ ظهر امروز آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار با حضور حسین سلیمانی برادر شهید سلیمانی، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عرفان خسرویان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای و برگزیدگان این جشنواره در محل دانشگاه فنی و حرفه ای شهید چمران کرمان برگزار شد.

عبدالحسین کلانتری ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی، انقلابی ضد استبدادی و ضد استکباری و انقلابی است که در عصر سلطه تمدن غرب، طلیعه تمدنی خدا محور بود؛ انقلابی که مدعی تاریخ جدید است و فلسفه تاریخ تجدید را به چالش کشید.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: انقلاب اسلامی در اوج نزاع بلوک شرق و غرب راه سومی را پیش رو نهاد و بشریت را از این دوگانگی رها ساخت، این انقلاب در عین نقد تجدد، سنت را مجدانه احیا کرد و انقلاب اسلامی بر مبنای دین، حکومت جدید را بنا کرد و مجددا وارد عرصه اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و غیره شد.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی روحی در کالبد بی روح جهان مدرن بود و این انقلاب انسان های تراز متفاوتی را خلق کرد و فرزندان جدید خود باکری ها، همت ها، شهریاری ها، سلیمانی ها را به جهان معرفی کرد و سلیمانی بزرگ خود پرورده مکتب امام خمینی(ره) بود و به تعبیر مقام معظم رهبری خود مکتب دار شد.

کلانتری با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی با هیچ یک از مدل ها انقلاب های کبیر همخوانی نداشت و به همین علت انقلابی اعجاب انگیز و معمایی بود، عنوان کرد: مارکسیست ها، کارکردگراها و غیره از پس تبیین نظریه این رویداد مهم تاریخی بر نیامدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: این اعجاب و ماهیت معمایی انقلاب ایران و فرصت پی نظیر را برای ما به وجود آورد تا بتوانیم علاوه در صحنه بین المللی، در صحنه نظری در حوزه علوم انسانی نیز برای خودمان سهم و نقشی را ایفا کنیم.

وی ابراز کرد: با تبیین این پدیده و دیگر پدیده های عظیم کشورمان همچون دفاع مقدس، اربعین حسینی، راهیان نور، اعتکافات و دیگر رویدادها می توانیم سهمی برای خودمان در جهان علم ایجاد کنیم و این در حالی است که ما نتوانسته ایم روایات و تبیین خودمان را از این اتفاقات ارائه دهیم و صورت بندی کنیم.

کلانتری با اشاره به اینکه روایت واقعیت ساز، آینده ساز و تاریخ ساز است، تصریح کرد: ما وقایع زیادی داریم که در این زمینه می توانند معین باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه انقلاب اسلامی ثمره مجاهدت های امام انقلاب، آورده هایی دارد که در چهارچوب نظرات غربی قابل تبیین نیست، اظهار کرد: امید می رود با تلاش دانشگاهیان تعریف کارهای پژوهشی و رساله های خوب پرده از بُعد معمایی ایران برداریم و رسالت خود در عرصه جهاد تببین و روایت گری ایفا کنیم.

انتهای پیام/م

———-
منبع:آرمان

درباره ی خبرنگار اقطاع خبر

مطلب پیشنهادی

اهدای ۲ هزار سری جهزیه به زوج‌های جوان تحت حمایت کمیته امداد کرمان

اهدای ۲ هزار سری جهزیه به زوج‌های جوان تحت حمایت کمیته امداد کرمان

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: رزمایش ملی اهدای ۴۲ هزار جهیزیه به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *