بوسه رهبری بر تابوت شهید صیاد شیرازی، بزرگترین پاداش یک سرباز از فرمانده خود بود

بوسه رهبری بر تابوت شهید صیاد شیرازی، بزرگترین پاداش یک سرباز از فرمانده خود بود

امیر غلامعلیان گفت: بوسه مقام معظم رهبری بر تابوت شهید سپهبد صیاد شیرازی، بزرگترین پاداشی است که یک سرباز از فرمانده خود دریافت کرده است.

بوسه رهبری بر تابوت شهید صیاد شیرازی، بزرگترین پاداش یک سرباز از فرمانده خود بود

به گزارش اقطاع خبر؛ سرتیپ دوم امیر غلامعلیان همزمان با بیست و یکم فروردین در مراسم بیست و سومین سالگرد شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی با حضور سرتیپ ناصر آراسته جانشین گروه مشاوران نظامی مقام معظم رهبری و رئیس هیات معارف جنگ ارتش جمهوری اسلامی ایران در تالار فرهنگیان کرمان اظهار کرد: شهید صیاد شیرازی الگوی ولایت مداری، اتحاد و همدلی بین ارتش و سپاه بود.

فرمانده قرارگاه منطقه ای ارتش در جنوبشرق با اشاره به اینکه شهید سپهبد صیاد شیرازی نمونه کاملی از مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس بود عنوان کرد: بوسه مقام معظم رهبری بر تابوت شهید صیاد شیرازی، بزرگترین پاداشی است که یک سرباز از فرمانده خود دریافت کرده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از رموز ما در پیروزی هشت ساله دفاع مقدس، اتحاد و همدلی بود که بین ارتش و سپاه شکل گرفت و معمار و بنیان گذار اصلی آن شهید سپهبد صیاد شیرازی بود.

ارشد نظامی آجا در جنوبشرق کشور گفت: تبهری که شهید صیاد شیرازی در موضع عملیات های نظامی داشت ما را بر این داشت که امسال یادواره این عزیز شهید را با محوریت قرارگاه منطقه ای جنوبشرق برگزار نماییم و ان شاالله بتوانیم از رهنمودها و نصایح وی در پیداکردن زوایای پنهان زندگی شهید صیاد شیرازی بهره مند شویم.  

سرتیپ ناصر آراسته جانشین گروه مشاوران نظامی مقام معظم رهبری در ادامه ابراز کرد: شهید سپهبد صیاد شیرازی در بدو انتصاب بعنوان فرمانده نیروی زمینی، با تشکیل قرارگاههای مشترک کربلا بین ارتش و سپاه، شکل گیری عملیات های مشترک را طرح ریزی و ساماندهی نموده و تمام عملیات های افتخارآفرین دفاع مقدس از جمله فتح المبین و بیت المقدس و همه عملیات هایی که سلسله آن از نبردهای خوزستان شروع و به جبهه های کردستان ختم می شد ناشی از طرح ریزی های دقیق و فنی امیر سپهبد صیاد شیرازی بود.

رئیس هیات معارف جنگ ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه آخرین طلیعه عملیات دوران دفاع مقدس، عملیات مرصاد بود که درسال ۱۳۶۷ با طرح ریزی این شهید بزرگوار شکل گرفت، اظهار کرد: منافقین بعد از این عملیات افتخارآفرین بود که توطئه قتل و شهادت این عزیز را برنامه ریزی کردند و متاسفانه در سال ۱۳۷۸ در بیست و یکم فروردین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم با حضور استاندار، فرماندهان ارتش در استان کرمان، فرماندهان لشکری و کشوری و جمعی از مسئولین استان از کتاب پرواز ۴۰۴ رونمایی شد.

انتهای پیام/م

———-
منبع:آرمان

درباره ی خبرنگار اقطاع خبر

مطلب پیشنهادی

اهدای ۲ هزار سری جهزیه به زوج‌های جوان تحت حمایت کمیته امداد کرمان

اهدای ۲ هزار سری جهزیه به زوج‌های جوان تحت حمایت کمیته امداد کرمان

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: رزمایش ملی اهدای ۴۲ هزار جهیزیه به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *