۴۰ هزار هکتار از باغ های پسته رفسنجان دچار سرمازدگی شد/بیشترین‌ آسیب سرمازدگی در بخش فردوس 

۴۰ هزار هکتار از باغ های پسته رفسنجان دچار سرمازدگی شد/بیشترین‌ آسیب سرمازدگی در بخش فردوس 

عباس حاج عبدالهی گفت : طی ۲ روز گذشته تاکنون حدود ۴۰ هزار هکتار از باغ های پسته این شهرستان دچار سرمازدگی شدند.

۴۰ هزار هکتار از باغ های پسته رفسنجان دچار سرمازدگی شد/بیشترین‌ آسیب سرمازدگی در بخش فردوس 

به گزارش اقطاع خبر؛ عباس حاج عبدالهی رئیس جهاد کشاورزی رفسنجان روز دوشنبه افزود: با توجه به اینکه کاهش دما تا اواخر هفته جاری ادامه دارد کشاورزان باید تمهیداتی را به منظور جلوگیری از بروز خسارت های ناشی از سرمازدگی به کار بگیرند.

 
 
 
 
 
 
 
وی تصریح کرد: طی دو روز گذشته ۴۰ هزار هکتار از باغ های پسته واقع در منطقه نوق، بخش فردوس، بهرمان و فردوسیه نوق، اسماعیل آباد، حومه غربی و شرقی رفسنجان تحت تأثیر سرمازدگی قرار گرفته و بیشترین آسیب به باغات حوزه فردوسیه نوق و بهرمان وارد شده است.
 
 
 
 
 
حاج عبدالهی گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی رفسنجان در حال بررسی ها و برآورد میزان خسارت سرمازدگی به باغ های این شهرستان هستند.
 
 
 
وی ادامه داد: امشب و فرداشب نیز دمای هوا روند کاهشی دارد و احتمال سرمازدگی وجود دارد و کشاورزان باید برای جلوگیری از خسارات احتمالی، تدابیری بیاندیشند و روش‌هایی را در این خصوص بکار بگیرند تا خسارت سرمازدگی کاهش پیدا کند.
 
 
 
وی توصیه کرد: کشاورزان برای جلوگیری از سرمازدگی درختان پسته از انجام عملیات شخم و پاکنی درختان در طول دوره باز شدن گل‌ها تا تشکیل میوه خودداری کنند.
 
 
 
حاج عبدالهی افزود: همچنین کشاورزان به حذف علف ‌های هرز و جمع آوری بقایای زنده یا مرده گیاهی از سطح خاک بپردازند و استفاده از شعله های آتش و دود و ماشین های مولد باد هم می تواند در کاهش خسارات سرمازدگی کمک کننده باشد.
 
 
 
وی خاطرنشان کرد: استفاده از چاهک معکوس و مه پاش هم به منظور ایجاد مه در شب های یخبندان در جلوگیری از خسارت ها موثر است.
 
انتهای پیام/
 
 

———-
منبع:آرمان

درباره ی خبرنگار اقطاع خبر

مطلب پیشنهادی

دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند

دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت گفت: تلاش دشمن برای استفاده از دهه هشتادی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *